Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

N-am sa va plictisesc cu analizele facute inainte de sarcina, dar cum primisem liber la[pathot] ma steptam la rezultate[:I]... asa ca am plecat la mare in iulie 2010 cu sotul si fetitza cea mare, Maria.. si acolo dupa o cina consistenta am vazut cum faceau pe gratar pe plaja calamari proaspeti... si acum ii am in fata ochilor.[pofta][pofta].. ii vad sfaraind... [pofta] si am simtit ca tb sa-i am[:D][8D]... cand m-a vazut sotul ca am terminat portia s-a uitat la mine si a ridicat o spranceana cum numai el stie...[olala][8D]...

am avut grija sa nu beau alcool, sa nu folosesc anumite cosmetice, aveam eu o presimtire...mai ales ca ma apuca un somn[nani] la 10 dimineatza[:D]...

Am plecat spre Romania si in masina, pe autostrada, dupa ce am mancat un sandvis, m-a apucat greatza[vom], eu care stau si in cap in masina si n-am nimik.... sotul a ridicat iar spranceana...Ajunsa acasa dupa ce am ras la mama 2 prajituri de cofetarie din 3 linguritze[:D][:)]...m-am dus sa iau un test de sarcina, care evident a iesit POZITIV....la 4 diminetza cand l-am trezit pe sotz sa ii si-l arat... si ca de obicei (si la fata cea mare si la ingeras[ruga] facuse la fel)imi spune... nu-ti era clar[bang][bang][bang]

A fost frumos , mai ales ca eram acasa cu totii...[olala][8D]

totul a fost bun , frumos si gustos[pofta]... vreo patru luni... ( intre timp intrasem si pe forum[pup])si pt ca eram ff obosita si aveam plimbari dese la baie noaptea dr. m-a pus sa fac tolerantza la glucoza[q][q][q][q][q] care aiesit naspa[q][q]si asta a insemnat fara multe lucru in sarcina... praji, paine alba, cartofi prajiti...f urat , mai ales ca gravida cand poftesti....n-am sa uit cum am venit acasa inainte de Craciun[pegeam] si am plans juma de ora ca tot orasul era plin de praji[bang][bang][pofta]....A.. am uitat sa spun de "excursiile de o zi" la spital la fiecare trei saptamani ca sa imi testeze nivelul de glucoza la fiecare 3 ore[bang][alcool][:-@]...

N-am sa uit sprijinul fetelor din Odisee pe parcursul sarcinii[pup][pup][pup], nici cum veneam de la spital si ma apucam sa scriu repede cum e bb , cat mai e... dupa parerea dr. tb sa fie mare de aici si porecla DODO(loatza)[olala][flo]

Deci ramane stabilita cezariana pt 14 martie 2011( din motive medicale ff intemeiate)...

Ma interneza de pe 11[bang], chiar ma gandeam cum rezist eu atat fara internet[:D]...analize, iar de n feluri si pe 14 dimi , dupa sculatul traditional la 6 , ma duce la clisma... pe urma ma monitorizeaza si imi zice ca ma anuntza cand imi vine randul..soseste sotul meu si dupa el o prietena de aici... si am stat la povesti pana pe la 10 dimineatza... eu nemancata de la 8 seara...la 11 vine o asistenta super dragutza si ma ia , vine si galeria cu mine[majoreta]

dar se opreste la intrarea in sala... si ma aseaza cum eram goala, cu camasa de operatie si cu sonda fixata, pe o targa si ma lasa sa astept.. imi vine randul... in capul meu era numai Tatal nostru... [:I], ma aseaza pe masa ma intoarce sa-mi faca anestezia... aud ca zice cineva stop... si ma pune inapoi pe targa.. ma scoate afara pe sala si imi spun ca e o sit de urgentza... se sufoca copilul unei fete care nastea normal....asta ee... dar iara astept[bang], primul gand a fost sa ma ridic de pe masa.... nu ca as fi putut[8D] si fugggg[fuga], apoi ma ingrozea gandul ca naste fata aia si cand duc dr copilul la neonatologie... il pozeaza sotzul si zice ca-i al nostru[q][bang] si cand o sa nasc eu nu o sa-l pozeze...(dupa am aflat ca barbata-miu si prietena erau sa faca infarct cand au vazut-o pe dr. iesind din sala la 5 min dupa ce intrase si cu o fata lunga si plina de nervi...dupa pierderea noastra din 2008 numai D-zeu stie ce o fi fost in sufletul lor).. la sf am inceput sa ma amuz cum o sa fie cand o sa scriu despre asta pe forum.... si m-a bagat in sala....m-a intepat de 5 ori in coloana... ca sa-mi faca rahi(durerea de cap a durat 5 zile[bang])ma uit la ceas si era 12.32... pe Maria o nascusem la 12.10 tot intr-o luni[olala][olala].

Cand am auzit-o am inceput sa plang... eram asa fericita[9cer][8**], fata mea era de 10[pk].

Bine cand mi-au dat-o in bratze si am vazut-o cat de mica era(2870g si 49 de cm) fata de sora -sa...care avea cu un kg mai mult la nastere...[q][q], dar cand am vazut-o cat era de asemanatoare lui taica-su... un fel de copy-paste[:D][8D][olala]...m-a pufnit rasul....

Totul e bine cand se termina cu bine, nu?[olala][olala][olala] .

Sunt fericita de fetele mele frumoase, bune si cuminti...Si ma bucur de ele ca de niste minuni, ca doar minuni sunt copii, nu?[flo][flo][flo]

mami de fete frumoase:

[zana]MARIA DANIELA (07.04.2003) si[copil] DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) id="purple"> si de ingeras [ruga](2008)

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

ailedid="red"> foarte frumoasa povestea nasterii[olala][olala] off, prin cate ai trecut...analize, mers la spital, te-ai abtinut si de la bunataturi...bine ca totul s-a terminat cu bine, ai doua printesici frumoase si sanatoase.[olala][olala]

sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de micile comori[olala][pup][pup]

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria id="red"> (21.02.2011)

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

ooof Delia, ce te-ai mai perpelit toata sarcina, ce emotii ai avut! Si Tatal nostru te-a ajutat si a fost langa tine cand ai avut nevoie. Te pupa cuscra![8D]

Simona, mami de baieti [8**] David, Matei si Vlad Arsenie

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

• 2 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...