Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Subiecte nocive pe TV-uni

Recommended Posts

Butonand pe canale am remarcat si recunosc ca am stationat din curiozitate pe niste televiziuni pe care nu le frecventez. Ce m-a determinat sa raman sa urmaresc niste emisiuni abjecte?Subiectul lor si personajele. Observ ca mai nou se insista la anumite televiziuni pe acest subiect:cascada de injurii asupra mamei si mama penibila din lipsa de argumente drept replica! Personajul Oana Zavoranu apare intr-un recital abject si ma intreb in ce scop. Fiind pe acest Forum este normal sa-ti pui niste intrebari:ce anume determina o fiinta "umana" sa se exprime in termeni incalificabili fata de mama ei. Eu doresc sa va atrag atentia asupra INTENTIEI care a stat la baza acestei campanii obscene. Sunt convinsa ca acest scenariu de mahala este regizat si directionat cu intentie. Intentia este alterarea relatiilor de familie si este bine sa filtrati si sa trageti concluziile bune din el:sa intelegeti ca intre parinti si copii nu pot exista decat relatii de dragoste,intelegere si protectie.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Am vazut si eu cateva episoade din serialul asta...nu cred ca intentia e erodarea valorilor familiei, doar un amestec de prostie si lipsa de respect pentru propria meserie a jurnalistilor respectivi. Trebuie doar schimbat urgent canalul (desi am senzatia ca s-a sesizat si CNA_ul, parca am auzit azi ceva pe fondul piesei Jos cenzura). If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Revin pt. ca nu am mentionat ceeace m-a surprins:lipsa reactiilor normale ele unui auditoriu care ar fi trebuit sa sanctioneze prompt mizeriile emise de personajele care erau pe post de invitati la televiziunile acelea. Am impresia ca au fost cenzurate SMS-urile care criticau emisiunea. Nu pot sa cred ca sunt oameni care se implica in acele dispute mizerabile! In aceasta situatie acele "televiziuni" si-au atins scopul dar se descalifica si ma intreb ce face CNA-ul,doarme la ore tarzii din noapte?

Evident ca filtreaza SMS-urile. Subiectul este abject dar ma intreb ce le-ar putea face CNA-ul, calomnie nu e, ele s-au balacarit una pe alta, drept la replica s-a oferit cu varf si indesat, sigur amandoua au primit bani. Cred ca lumea se uita de plictiseala (maica-mea de aia se uita, injura si tot se uita). If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...