Anda86 Postat Martie 18, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 18, 2010 Buna ziua fetelor!!!! Ma puteti ajuta si pe mine spunandu-mi o cresa/gradinita particulara buna si accesibila in sectoarele 1 sau 6? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anda86 Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Am uitat sa precizez ca bebe are 1.7 luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Depinde unde in sect 1. Eu stiu una f aproape de sect 1, in Pipera pe Erou Iancu Nicolae, la gradinita Olga Gudynn. Primesc copii peste 8 luni si sunt ingrijiti f bine. Stiu pt ca fetita mea e la gradinita acolo. Caro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabrielama Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 In sect 1, in zona Baneasa, gradinita Universul Copiilor; primesc copii de 1.7 ani si sunt foarte bine ingrijiti. Gabi There is no taste like the taste of being thin! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anda86 Publicat Martie 20, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2010 Va multumesc pentru raspunsuri dar am gasit o gradi foarte ok se numeste gradinita BEBE si este la piata Domeni. Sper sa fie o alegere buna.Daca stiti cumva ceva despre aceasta gradinita va rog sa imi impartasiti si mie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Martie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2010 Nu stiu nimic despre gradi Bebe, dar tot in zona Domenii, pe Elena Clucereasa iti recomand gradi Casuta Piticilor, unde baietelul meu merge de la 1.9 ani. Primesc si copii mai mici, chiar de la 1 an. Suntem foarte multumiti din toate punctele de vedere, iar copilul se simte foarte bine si a evoluat extraordinar. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gianina34 Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 dar in sectorul 6 zona drumul taberei, ce stiti? intentionam si noi de la toamna si pana atunci .... ne interesam[:D] Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 11 luni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vasari Publicat Aprilie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2010 In Sectorul 6 este gradinita Nicholas de care noi suntem f multumiti. Tot asa, cred ca primesc de la 1 an. Sunt si camere de supraveghere, poti vedea oricand ce fac si au activitati interesante. Am mai fost si la gradinita Junior si in 3 zile am retras-o. Nu o recomand. Alina si Maria - 3 nov 2007id="red"> Primul oriceid="Trebuchet MS">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gianina34 Postat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 vasari - multumesc mult de recomandare, o voi avea in vedere; poti sa-mi spui cat costa pe luna, ca pe site-ul lor nu apare dupa ce imi voi face o parere, revin si raportez[:D] Gianina - mami de miscunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.