iul_aug2010 Postat Martie 18, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 18, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size3">http://[/url]Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50],51,52,53,54_________________________________________________________________________________id="green">Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">99id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[gravi]id="size3"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size2">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi],din care 1id="red">id="size3"> cu , 1id="red">id="size3"> cu [fetita] id="Script MT Bold">id="left">[gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu si [fetita],prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris2010 Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Sa fie un capitolid="red"> numai cu vesti bune!!! Fetelor, va si o zi buna in continuare![flo] Fug la doctor[olala] Crisid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [gravi] 22+ cuid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Bafta Cris si sa vii cu vesti bune Sa fie un capitol cu vesti bune...rele nu se accepta. ***************************************************id="green"> Elena, [gravi] 24+ cu Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Citat:citat din mesajul lui katalinaCitat:citat din mesajul lui ooanaCitat:citat din mesajul lui katalinaOanaid="red">, nu vrei sa ne arati burtica, o tii ascunsa.te mai lasam citeva zile...[:D]Week-end frumos la munte.ce frumos!align="right" id="quote2">si sa stii ca realizez ca o sa vina un timp in care o sa-mi para rau ca nu mi-am facut macar cate o poza in fiecare saptamana ...dar trebuie sa ma mobilizez id="Comic Sans MS">id="navy"> Oana [gravi] 23+ cu id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> Noi 2...si bebe id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">id="left">align="right" id="quote2">Las'ca pina atunci imi clatesc ochii cu pozele din Malaezia,Barcelona,Paris...wow,ce v-ati mai plimbat[olala]BRAVO!Pe burtica nu o duci nicaieri?Catalinaid="Comic Sans MS">id="green"> [gravired]18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)align="right" id="quote2">de azi in 3 saptamani plecam in Egipt ...sper sa ne relaxam, asa ca de un ultim concediu in 2...si sa facem scufundari, nu stiu cate fac eu dar macar sotul sa aiba parte [:I]in 23 martie sarbatorim 10 ani de cand suntem impreuna si acum ma chinui sa fac rost de un cadou mai special [:I]daca aveti ceva idei, sunt bine venite oricate si oricand id="Comic Sans MS">id="navy"> Oana [gravi] 23+ cu id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> Noi 2...si bebe id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emushi Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 trec repede-repede sa va spun noutatile, am 22+ saptamani si mi s-a albastrit caruciorul! am aflat luni, ne-au trebuit vreo 2 ore sa ne obisnuim cu ideea, dar pana la urma....suntem mandri! numele l-a ales Miruna de mult, va fi Andrei (si deja il alinta Andi, Andutzu...ar fi vrut ea surioara, dar s-a adaptat mai repede decat noi) pupici, tre' sa fug http://www.pagina-mirunei.piczo.com Am implinit 2 ani... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maya71 Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Capitol nou?! mama ce viteza aveti nu gluma... Sa fie cu multe, multe vesti bune. ucenic(aspirant) burtica[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mycya Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 neatza delfinariu[pup]pana sa termin de citit din urma vine si amiaza[:D]. Arissaid="red">LA MULTI ANI pentru Maya!!! nu mai stiu cine intrebase de mancarica de praz,dar iti scriu cum am facut eu,am pus un praz mai marisor ca am facut numai 2 portii,l-am taiat feliute subtirele,am pus la calit in putin putin ulei,dupa care am pus sos de rosii,eu nu am bulion deci am pus mai multisor,pui dupa cum iti place tie la gust,si adaugi apa peste toate nu multa doar sa poti face sos la praz.lasi la fiert cam 10 minute,adaugi sare,delicat,piper,o frunza de dafin,mai lasi sa fiarba 5 minute,si adaugi o lingura de faina dizolvata in apa ca sa se faca grosutz sosul.mai lasi 1 minut 2 si e gata.daca tie iti place sa faci cu masline,poti adauga la inceput cateva maslinutze odata cu prazul.,oricum seara am avut parte de niste arsuri pe piept de mia trecut pofta de praz[:D]. Bubleeid="red">tin pumnii pe maine,nuti spun sa fii tare ca tu esti o fire mai optimista si stii ca totul va fi bine[pup][flo] [gravi] 19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mycya Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Citat:citat din mesajul lui emushitrec repede-repede sa va spun noutatile, am 22+ saptamani si mi s-a albastrit caruciorul! am aflat luni, ne-au trebuit vreo 2 ore sa ne obisnuim cu ideea, dar pana la urma....suntem mandri! numele l-a ales Miruna de mult, va fi Andrei (si deja il alinta Andi, Andutzu...ar fi vrut ea surioara, dar s-a adaptat mai repede decat noi)pupici, tre' sa fughttp://www.pagina-mirunei.piczo.comAm implinit 2 ani...align="right" id="quote2">felicitari pentru baietel,si pentru numele ales de Miruna care e foarte frumos[pup][flo][gravi] 19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Citat:citat din mesajul lui emushitrec repede-repede sa va spun noutatile, am 22+ saptamani si mi s-a albastrit caruciorul! am aflat luni, ne-au trebuit vreo 2 ore sa ne obisnuim cu ideea, dar pana la urma....suntem mandri! numele l-a ales Miruna de mult, va fi Andrei (si deja il alinta Andi, Andutzu...ar fi vrut ea surioara, dar s-a adaptat mai repede decat noi)pupici, tre' sa fughttp://www.pagina-mirunei.piczo.comAm implinit 2 ani...align="right" id="quote2">felicitari pentru ..tot asa si eu credeam in sufletul meu cu tarie ca va fi fata dar m-am obisnuit cu ideea de baiat acum si cautam nume de zor.id="Comic Sans MS">id="navy"> Oana [gravi] 23+ cu id="size4">id="Script MT Bold">id="red"> Noi 2...si bebe id="left">id="navy">id="Script MT Bold">id="size3">id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabrinaLia Publicat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2010 Multumesc pentru primire.[flo] Se pare ca pina scriu si eu un mesaj se umplu paginile cu viteza lumini aici la gravidute. Emushi ,felicitari! Fetelor ce trebuie sa fac ca sa ma trec si eu pe lista? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts