Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Dragi mamici si burtici,

va citesc de mult, dinainte de a avea confirmarea pentru bebe. Mi se pare o discutie foarte simpatica aceasta cu fructele.

In saptamana aceasta, 18, puiutul este cat un cartof dulce. [bibe] Cat de adorabil suna!! [flo]

Va pupic si va doresc bebi sanatosi [pup]

-= Love life, live love =-

• 2 luni mai târziu...
Postat
Buna tuturor frumoaselor viitoare mamici!Abia sambata avem o ecografie mai ampla,de masurare a fatului si atunci aflam greutatea si putem compara fatul cu un fruct;sunt insarcinata in 20 saptamani,si din ce am citit ,stiu ca uterul meu are marimea unui pepene galben,si ca puiul meu inoata in 300 cm cubi de lichid;il simt bine;e nazdravan......are program seara cand ma asez in pat...probabil nu ii place pozitia mea, iar dimineata cum ma asez pe scaun la birou incepe cu scandalul;e o minune;il astept cu nerabdare.....insa multe proaspete mamici m-au sfatuit sa ma bucur de aceste unice luni de sarcina,ca dupa ce nasc incep o alta etapa a vietii mele.Va pup pe toate si va urez mult noroc.[gravi]20 saptamani
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat
Kytana..ce ma bucur [pt tine :) eu mai am 4 sapt sa ajung la 18..sper ca cu bine...Ai dureri de burtica? am inteles ca acum se intind ligamenmtele si pot da dureri.Cat de tare ti-a crescut burtica? a mea la 14 sapt inca e insesizabila
  • 2 luni mai târziu...
Postat

Buna!

N-am mai scris pe-aici de f mult timp, am fost fff ocupata cu munca si nu ma gandeam ca la rubrica asta voi reincepe sa scriu...[:D]

Am o fetita de 8 ani jumate, e in clasa a 3-a si...am ramas insarcinata...

Avem 6 saptamani, am fost la primul control, totul e bine, inimioara bate...nu stiu exact ce fruct suntem acum...[:D]

Va pup pe toate[pup] si sper sa ne mai tinem de urat pe-aici...acum...cu noua rasturnare de situatii din viata mea cred ca o sa intru mai des...

Pup si sarcina usoara tuturor!

"No matter what you do, try to be the best." Michael Jackson

• 1 lună mai târziu...
Postat

Multumesc.

Am mai crescut, avem 12 saptamanai acum, am fost iarasi la control si totul e ok, urmeaza saptamana viitoare morfologia de sarcina.[pup]

"No matter what you do, try to be the best." Michael Jackson

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...