Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cozonac/pasca cu zahar pentru diabetici

Recommended Posts

sunt intr-o ceata totala. eu de paste fac pasca (si cozonac) ca asa am apucat si le fac cu drag. dar ... am diabetici in familie.

anul trecut am incercat sa le prepar cu zahar pentru diabetici. adica o parte din cozonaci/pascute cu zahar normal si o parte cu zahar special. tot ce-am preparat cu zahar normal a iesit ok. restul...absolut dezonorant pentru mandria mea de gazda buna. o fi vreun secret ?? o fi si alta varianta de indulcitor care sa nu afecteze calitatea si aspectul produselor... as dori niste sfaturi (dar numai din experiente traite, nu povestite...) [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna,

poti folosi fructoza

se gaseste la plafar sau la farmacie

eu am facut 'pasca' Montignac - cu branza+lapte degresate, fructoza si foi de placinta in loc de coca de cozonac. In loc de zahar vanilat am pus esenta.

arata ca o pasca, are gust de pasca si am redus cat de cat indicele glicemic (eu am mancat numai umplutura, nu si foile :-)

nu stiu daca fructoza e ok pentru diabetici,intreaba la farmacie mai bine

toate cele bune,

Raluca

ralluca, multumesc pentru incurajare.

oricum voi face o pasca cu zahar diamant (pentru diabetici)...nu mai tin minte ce am folosit anul trecut. cred ca voi pune o lingura-doua de faina, in plus, sa ma asigur de consistenta. doamne ajuta !!

pentru mine e foarte importanta masa, in familie, de sarbatori.

voi cauta reteta de pasca montignac, poate gasesc pe-acolo vreo taina...[:D]

Incearca fructoza cu toata increderea. Este absolut la fel ca zaharul, acelasi gust, aspect, putere de indulcire (dupa gustul meu altii spun ca e chiar mai mare). Din punct de vedere culinar stiu doar ca fructoza caramelizeaza mai repede decat zaharul. Dar eu nu am avut probleme de vreun fel la prajituri sa dea alt gust sau ceva. DAca vrei poti comanda de pe redis.ro ca este mult mai ieftina decat cea din magazine.

Blogul graseiid="orange">

Androix Bijouxid="red">

Niste copii si toti copiii! [;)]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...