Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pantofi piele intoarsa

Recommended Posts

Buna seara!

Fetelor,am comis-o!Avea pitica mea o pereche de pantofiori mov din piele intoarsa.ametita de mn a scapat din greseala unul in apa.problema e ca a iesit ca naiba culoarea mov din pantof si cand s-a uscat a ramas numai pete de culoare mai inchisa.Dati-mi un sfat,va rog,ce sa-i fac ,pot sa-l mai "salvez",sa arate cat de cat ok?imi sunt tare dragi pantofiorii si sunt nepurtati.

Mirela ,cea mai fericita mami de pui mic ,Antonia Maria(13 iunie 2009)

Jurnal de bebe strumf

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

mie mi-a iesit pe nas incaltamintea din piele intoarsa. DIn cate stiu eu se curata foaaaarte greu, cu guma de sters - cel mai bine, sau cu spray-uri speciale - o solutie foarte slaba.

Botinele pe care le am in momentul de fata vor fi ultimele produse pe care le voi fi cumparat vreodata din piele intoarsa. Au fost negre la un moment dat, acum sunt gri, cu reflexii albe, nu mai sunt catifelate... in fine, nu prea ai ce sa faci cu pielea intoarsa.

daca imi permiti sa scriu tot la subiectul tau, am niste cizme superbe dar m-a prins din pacate zapada cu ele intr-o zi si acum au pete albicioase (ele sunt deschise la culoare dar orisicat) si daca stie cineva ce se poate face sa dispara, as aprecia, multumesc

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."id="blue">id="Tahoma">id="size1">

eu v-as sugera sa cautati la magazinele specializate, aici gasesti in general la cei care repara pantofi, un spray de vopsit pielea intoarsa, si alegeti o culoare asemanatoare cu cea originala putin mai inchisa eventual.

cred ca altfel e f greu sa le mai dati fata.

Album

http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Citat:
citat din mesajul lui Cygni
daca imi permiti sa scriu tot la subiectul tau, am niste cizme superbe dar m-a prins din pacate zapada cu ele intr-o zi si acum au pete albicioase (ele sunt deschise la culoare dar orisicat) si daca stie cineva ce se poate face sa dispara, as aprecia, multumesc"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."id="blue">id="Tahoma">id="size1">
align="right" id="quote2">trebuie sa le speli putin si o sa se duca, petele albe sunt de la solutiile cu sare cu care se da iarna pe zapada.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...