Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lac pentru parchet

mcoca

Recommended Posts

Buna, Vrem sa raschetam si sa re-lacuim parchetul in toata casa. As vrea sa stiu ce lac mi-ati recomanda? Mie pana acum mi s-a recomandat Palux (despre care am citit numai lucruri bune) si Riplast (despre care am citit numai ca e scump). As vrea niste pareri obiective, despre raportul calitate - pret al celor 2 produse. ____________________________ Vicky si Printzesone
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Lacurile pe baza de apa sunt mai putin rezistente in timp decat lacurile pe baza de solventi organici. Dar la alegere conteaza foarte mult cantitatea de formaldehida pe care o emite lacul sau vopseaua, deci pe ambalaj trebuie sa fie specificata cantitatea de compusi organici volatili-COV-, care trebuie sa se incadreze in normele Uniunii Europene. Oricum, este foarte bine sa nu locuim cateva zile in spatiul proaspat renovat si sa aerisim cat mai bine. Ceea ce ne bucura-mirosul de locuinta curata si de mobila noua- nu este altceva decat formaldehida continuta in vopsele, lacuri, baituri si care se degaja in timp. Eu am citit cate ceva despre toate acestea deoarece am renovat acum cateva luni apartamentul, iar eu si fetita mea avem o sensibilitate respiratorie de natura alergica.
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...