loriangi Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 dragi mamici..sunt proaspata mamica de baietel de 3 saptamani(mai am o fetita de 6 ani)problema este ca nu stiu cum sa il ingrijesc in zona genitala..sunt bulversata de atatea pareri, de babe care imi spun cum sa fac, ce sa fac si se contrazic intre ele.. sa incep intai cu pampersul...soacra imi spune sa-i ridic"putulica"cand ii pun pampersul(care oricum nu sta ca se retrage pt ca este prinsa de scrot),in maternitate mi-a zis sa il las asa cum este , cum se aseaza, altii imi spun ca la baita sa incerc sa-l decalotez...plus ca banuiesc ca de la pampers imi pare ca are putilica franta, sau cel putin asa pare..nu plange cand urineaza,nu este jetul intrerupt...chiar ma ingrijoreaza..o fi rupta, franta sau doar asa pare din cauza ca il preseaza scutecul?va rog sa ma luminati..pe net nu am gasit cum sa-i pun scutecul[q]doar pareri pro sau contra decalotarii[bang] multumesc! [http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj[foto] victor -andrei(24.02.2010)[baietel]si iarina-gabriela(17.08.2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nrl Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eu la Andrei i-am lasat putulica sa stea in jos, asa cum e ea natural. Si nici nu l-am decalotat. Pana acuma totul e perfect. Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007) http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://formular.stirileprotv.ro/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buli Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 natural. putza sa stea in pozitie naturala, de spalat sa-l speli normal. ia intreaba-ti sotul sa vezi el ce parere are. lasa babele ... @ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinag Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Cum zic si fetele. In plus, daca dai putulica in sus, se poate intampla sa ai experienta neplacuta sa iasa pipi din pampers :) Asa mi s-a zis la maternitate, de probat, nu am probat Nu ai de ce sa te stresezi, nu e mai greu decat la fete, ba chiar mie mi se pare mai usor (la fiica-mea mereu se intampla cand facea treaba mare sa ajunga pana inauntru tare la pasa). Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toanca Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eu la Matei nu am facut nimic din ceea ce spuneau babele. Pur si simplu i-am lasat putzulica in pace; nici nu l-am decalotat nici nu i-am pus pampersul altfel. Putzulica statea in pozitie normala (in jos) in pampers. Nu-ti face griji: nu are cum sa fie franta Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meb Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 loriangi, sa-ti traiasca flacaul! subscriu la ce au spus fetele, spalat obisnuit, fara sa tragi de el, adica NU decalotare, ingrijire blanda cu sapun detergent special pentru bebelusi. daca se irita un pic, inclusiv la putulica, un pic de bepanten si trece. sau clatit la fundulet cu infuzie de musetel sau cu apa cu bicarbonat (o lingura rasa de bicarbonat la un litru de apa). Putulica in jos, pt ca daca e in sus poate curge pipi din pampers, si e neplacut, mai ales noaptea cand tr sa cauti sa schimbi si hainutele si lenjeria de pat. nu cred ca e frant nimic la puiul tau, asa e la bebelusi meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Sa-ti traiasca baietelul! Referitor la pozitie, e asa cum au scris si fetele, daca o pui in sus iese pipi. Dar referitor la decalotare, noua ni s-a spus sa decalotam zilnic cate putin in baita. Si sotul meu s-a ocupat de baiat si a fost foarte bine, ne-a zis pedi k am scapat de operatie. Cunosc o mamica medic care nu s-a ocupat de decalotare si a trebuit sa-l opereze la 1 an. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) Poze cu noi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
discordia Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Si eu voi avea un baietel si sunt tare interesata de cum se ingrijeste in zona intima. Dar tot nelamuritA sunt in ceea ce priveste decalotarea, unii o recomanda, altii spun ca este ca dezvirginatul la fetite, nush ce sa mai cred. Poate pana voi naste ma voi lamuri sau voi intra si mai rau in ceata[bang] E drept pana acum nu am intrebat nici un medic, dar parca vad ca daca intreb 2 imi vor da raspunsuri diferite. mamica de fetita si [gravi] 31s+ cu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudi@ Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eu am doi baieti, 1an si respectiv 3 ani si nu am decalotat nimic. Ce faceam , la baita, trageam putin in jos sa pot spala, dar foarte usor nu fortam. Cel mare s-a decalotat singurel, chiar disperam ca se joaca toata ziua si medicul imi zicea sa-l las in pace doar sa nu accept cand sunt musafiri sau mai bine trimis in camera lui sa se joace. Putulica a fost lasata in jos, asa mi-au explicat la spital ca tre lasata natural. Mama chiar incepuse, ca tre ridicata ca asa a facut ea[bang].!!! Socrumiu radea sa moara cand a auzit, cica e sadomasochista maicamea[:D]. de Tony 07.04.07 si Nico 23.02.09 Nunta Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wnimra Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 sa-ti traiasca baiatul [flo] Eu mi-am intrebat sotul cum sa ii las putzulica, mi-a zis in jos , cum tre sa stea normal , a ras de mine o saptamana......pt ca ei sunt mici si oricum sunt slabe sanse sa le stea cum o asezi tu[:D]. Si l-am decalotat cred ca pe la 2 luni , la baita , am tras incet si nu prea m-am descurcat, am decalotat fff putin si la 4-5 luni am fost la dr de fam sa il masoare cantareasca bla bla si i-am zis faza cu decalotatul, m-a pus sa il dezbrac si l-a aranjat in doi timpi si trei miscari , ma uitam disperata ,fimiu a schitat un gest micut de protest si sotul era sa lesine[:D], na era la sentiment cu fisu.Apoi la baie mereu trageam pielicica si calateam cu apa calduta. "Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.