iul_aug2010 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size3">http://[/url]Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50],51,52,53,54,55_________________________________________________________________________________id="green">Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">99id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[gravi]id="size3"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size2">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi],din care 2id="red">id="size3"> cu [fetita] id="Script MT Bold">id="left">[gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu [fetita] si [fetita],prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurika1982 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 DECI EU ASTAZI NU AM CHEF DE MUNCA...VREAU ACASA SA STAU SA DORM.:D.AM FACUT OCHI LA 6 DIM...ACU AM MANCAT SI MI-E UN SOOOOMMN DE PIC.MAINE STAU IN PAT LA RELAXARE..POATE VOI AVETI MAI MULT CHEF DE MUNCA....EU UNA M-AS DUCE ACASA CHIAR ACUM SA DORM... PUPICI LA BURTICI Laura [gravi] 21+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurika1982 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 OOOO, CAPITOL NOU! SA FIE NUMAI CU VESTI BUNE SI VESELIE...CA DEJA UNELE AM TRECUT DE JUMATE SI ALTELE SE APROPIE DE MIJLOCUL SARCINII...INCEPEM NUMARATOAREA INVERSA :D...ABIA ASTEPT SA-MI CUNOSC BEBELUL.. Laura [gravi] 21+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enik83 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 multumim de noul capitol..sa fie plin numai cu soare.. [gravi]18+ cu o minune de poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciristina_serban Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Heloo... sunt prin preajma. Va citesc si incerc ca sa va cunosc cat mai bine.. Sa avem un capitol nou plin numai cu vesti bune. Abia astept si eu sa cunosc sexul bebelusului. Ca sa pot sa caut si eu un nume dupa-aia. Mi-a placut ca ati vorbit despre nume de copii, ca sa pot si eu sa mai ”fur” idei. Mie imi place Carla, Iris, Amalia la fetize... Si mi-a placut numele Codrin spus mai devreme de cineva[:D] (sorry am memorie scurta de blonda, nu mai stiu cine a zis in capitolul trecut) Hai va pup, ca intru pe furis de la servici, si nu pot intarzia prea mult. Sa aveti un we cu soare sa puteti plimba copii si burticile. Bye-Bye!!! Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+ Razvan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Un capitol asa ca de inceput de primavara......in sfarsit se-arata..priimavaraaaaa [olala] Eu am de lucru in w/eend de mi-este groaza si sapt. viitoare...dar sper sa gat repede si sa nu ma ostenesc prea tare ...mai mult cu gura ... Nu cred ca v-am zis noi stam in chirie si sapt. viitoare ne trambalam in alta mai ieftina, ptr. bugetul nostru si mi-este groaza de mutat si de faza de acomodare. Eu ma acomodez taaaare greu cand ma mut undeva. Si aici mi-a trebuit o luna pana m-am acomodat, iar acum dupa 2 ani o iau de la cap . C'est la vie...noi sa fim sanatosi...de aceea ma apucase intr-unul din capitole melodrama si am cazut in extrema...ca este tare greu sa toooot stai asa...dar, cum spuneam, noi si copii sa fim sanatosi, ca restul pana la batranete s-or face ele . ***************************************************id="green"> Elena, [gravi] 24+ cu Stefanid="green"> ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eladea2005 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 knock, knock... am revenit cu vesti bune... bb Filip e f vioi, nu statea o clipa locului... avem 780 grame...se incadreaza perfect in varsta sarcinii...si deja e intors... nu stiam de ce ma apasa asa pe ovarul drept... colul e de 6 cm...fff bine a zis tanti dr... singura mica pb, e ca inca n-au coborat testiculele...sper s-o faca pana la urmatoarea eco... am si o lista de analize de facut...again... va pup! revin! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 24+ cu Filip[baietel] ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4"> ERIC IN 2009id="size3">id="green"> ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2"> Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen"> Pui mic, mic... BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________ Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Citat:citat din mesajul lui eladea2005knock, knock...[:D]am revenit cu vesti bune... bb Filip e f vioi, nu statea o clipa locului... avem 780 grame...se incadreaza perfect in varsta sarcinii...si deja e intors... nu stiam de ce ma apasa asa pe ovarul drept...colul e de 6 cm...fff bine a zis tanti dr...[:D]singura mica pb, e ca inca n-au coborat testiculele...sper s-o faca pana la urmatoarea eco... am si o lista de analize de facut...again...[:D]va pup! revin!*********************************************************Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 24+ cu Filip[baietel] ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4">ERIC IN 2009id="size3">id="green">ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2">Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen"> Pui mic, mic...BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">align="right" id="quote2">Felicitari pentru vestitel bune si bebe grasunImi dai si mie PM cu lista de analize, ca medicul meu este cam paralel si sa nu care cumva sa-i scape ceva...asa ca sa am idee.Cum adice nu i-au coborat testiculele ??? Se vede chestia asta deja ??? Mie nu mi-a zis nimic dr. miercuri.[:-@]***************************************************id="green">Elena, [gravi] 24+ cu Stefanid="green"> ( pentru al doilea... negociem )Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beluistef Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Scuzati greselile [:I]...am scris repede ***************************************************id="green"> Elena, [gravi] 24+ cu Stefanid="green"> ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciristina_serban Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eladeea, felicitari pentru vestile bune! Sa fie sanatos voinicul si mamica. Vor coboari si testiculele pana la urma, nu-ti face griji. Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+ Razvan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts