Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Barbatii buni la pat (2)

Recommended Posts

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Citat:
Un barbat bun la pat e urmatorul: Tuns scurt, scurt la spate si cu breton, imbracat la 4 ace, cracanat si cu ghiul.A, trebuie neaparat sa aiba nasul mare, mare asa, cam cit un polonic. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...
si sa fie paros pe piept si pe spate ca un grec?
Nu. Sa fie inginer cu breton sau contabil cu breton. A, si un pic de burta, ca stii , tu, barbatul fara burta e ca Mertzanul fara stea. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...
de asta ce zici marino? e ce trebuie sau nu? http://www.libertatea.ro/stire/consilierul-striper-dat-afara-din-pnl-280563.html
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Un barbat bun la pat e urmatorul: Tuns scurt, scurt la spate si cu breton, imbracat la 4 ace, cracanat si cu ghiul.A, trebuie neaparat sa aiba nasul mare, mare asa, cam cit un polonic. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...
si sa fie paros pe piept si pe spate ca un grec?
Nu. Sa fie inginer cu breton sau contabil cu breton. A, si un pic de burta, ca stii , tu, barbatul fara burta e ca Mertzanul fara stea. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...
de asta ce zici marino? e ce trebuie sau nu? http://www.libertatea.ro/stire/consilierul-striper-dat-afara-din-pnl-280563.html
[:-)))] Fiule! E Perfect! ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...

E mai mult ca perfectul !Are lant ,are burta[pk], dar n-are breton si nici suficient par pe piept[q]. In schimb face striptis[:D] cu sosete negre in picioare si evantai!Si mai tremura si din buric...e super!Poate e totusi contabil de meserie ...sa nu-mi pierd speranta...[olala] Dana

Unul bun la pat...[:I]....e un tip care arata foarte ingrijit(exprimare a la clasa 2-a primara,dar zau daca pot fi serioasa la asemenea subecte[:D])....caci daca e bun la pat dar arata neingrijit....tot degeaba.No,v-am luminat?Si are zambet sugubat,e sigur,foarte sigur pe sine si de sine,...nu vorbeste foarte mult,...caci cei care vorbesc mult....fac putin,...si mai are si o privire dintr-aia de dezbraca femeia...cu privirea,adeca e poftos[:I]...ma opresc aci,...trebuie sa va lasi sa descoperiti lumea singuri,face parte din bucuria vietii,...nu-mi dau dreptul de a fura aceasta bucurie nimanui[:)] noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Citat:
citat din mesajul lui elyda
E mai mult ca perfectul !Are lant ,are burta[pk], dar n-are breton si nici suficient par pe piept[q]. In schimb face striptis[:D] cu sosete negre in picioare si evantai!Si mai tremura si din buric...e super!Poate e totusi contabil de meserie ...sa nu-mi pierd speranta...[olala] Dana
dansul cu evantaiul este special pt amina marina. cred ca tipul vrea sa o cucereasca. http://www.phototravels.net/kyoto/geisha-n/geisha-kyoto-n-001.2.jpg

Eu acum mi-am dat seama ca eu colectionez evantaie(serios)...niciodata nu m-am gandit ca le-ar putea folosi si sotul, oricum le tin in sertar degeaba.[pk]De lant facem rost, cu burta , parul de pe piept si bretonul este mai greu, dar incercam sa ne descurcam cu ce avem.[:D] Dana

Concluzia; Contabil fara breton , merge si asa, dar are evantai[olala]. Guest, unde l-ai gasit ca e perfect de sexy![flo] Elyda, nici tu nu esti sanatoasa. Cica , tremura din buric[:-)))][:-)))] Elyda +Guest= Cuplu Genial ati facut aseara, am ras cu hohote. Uite , asa arat dupa ce mi l-ai prezentat pe barbatul vietii mele. http://www.gossipcenter.com/michelle-bombshell-mcgee/photo/michelle-bombshell-mcgee-9 ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...