Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dublu test gresit

Recommended Posts

Cine poate sa ma ajute si pe mineee ?va rooog muuult :(

Am facut de 2 ori dublu test la un medic care nu stie sa-si faca treaba si mi-a facut varza ambele teste spunandu-mi ca sunt perfecte am aflat ca sunt in pericol de sindrom Down.este de evitat domnul asazis doctor fluieras mihai si va implor recomandati-mi si mie un doctor bun cat mai repede pt ca imi este fff frica si sunt speriata maxim.:(

multumesc anticipat

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

De aceea eu n-am facut nici un test la nici o sarcina.[bang]

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007) si [bibe] Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

id="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

nici nu am zis ca 'tu consideri'...te-am intrebat de unde stii, atata tot, ca sa intelegem si noi. pt ca nu ai specificat nimic in prima postare. poi si de ai gasit alti 2 care sa-ti zica ca e gresit, de ce nu mergi in continuare cu unul dintre ei daca iti inspira mai mare incredere? stii, schimbul asta de medici, ca sosetele, iti da o nesiguranta mare si iti va fi greu.....si asa avem noi fobiile noastre, in sarcina, daca nu ai nici minim de incredere in medic, atunci e grav.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de [buburuza] nazdravana Darius Mihail

In primul rand: Dar de ce ai facut de doua ori acelasi test, la acelasi medic? Daca ti-a zis ca e perfect, de ce te-a pus sa-l repeti? In ce sapt. esti? Mai ai timp sa-l faci o data undeva unde sa ai incredere? (se face din s11 pana in s13+6z)

In al doilea rand: Dublul test, ca si triplul, sunt teste statistice, asta inseamna ca din 100 de persoane care corespundeau medical situatiei tale, la tz a aparut o problema (se investigheaza mai multe boli, nu numai sindromul Down). Singurul test care te poate asigura de sanatatea lui bb e amniocenteza, din luna a 5-a. Si Amniocenteza e asociata cu un risc de 3% de avort spontan.

In al treilea rand, increderea in medic e vitala, mai ales in timpul sarcinii. Daca cel la care mergi acum nu iti inspira incredere, schimba-l! Cu cat mai repede, cu atat mai bine! (mie de exemplu, echipa medicala de la Medlife imi inspira suficienta incredere ca s-o recomand, dar asta e o parere personala)

In love with life.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...