ielena24 Publicat Octombrie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 24, 2011 buna ziua.ma numesc elena si am 24 de ani.am un baietel de 5 ani si jumatate.acum trec printr-un divort care a luat o intorsatura urata de tot si nu neaparat pt mine.eu sunt in cipru iar copilul meu a fost pana acum 2 luni in grija parintilor mei.ca intr-o poveste dupa 3 ani de inexistenta si-a facut aparitia si tatal fiului meu(dupa cum am spus dupa 3 ani in care nu s-a interesat de copilul lui)a luat copilul de la parintii mei si il invata tot felul de chestii...ultima dintre ele fiind indiferenta fata de mama mea atunci cand impreuna cu tatal sau s-a prezentat in fata instantei.de ce mi-a bagat copilul in sala avand in vedere ca fiul meu este minor si din cate stiu eu minorii nu au voie in sala de judecata nu stiu.ceea ce doresc eu e un psiholog specializat din iasi la care sa merg cu fiul meu si sa demonstrez in urmatorul termen de la divort ca avocata sotului meu a declarat fals cand a spus ca fiul meu este traumatizat si maltratat de parintii mei.astept mesajele si sfaturile d-voastra in legatura cu problema mea.va multumesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bird70 Publicat Octombrie 24, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 24, 2011 Ce cred eu? Cred ca ar trebui sa te duci acasa sa-ti cresti copilul asa cum trebuie. Dupa ce ca a fost abandonat de tata, l-ai abandonat si tu in grija parintilor. Bietul copil [q]. Acum ca tatal a inceput sa se intereseze de el nu iti convine. De ce nu e copilul cu tine? Nu esti tu mama lui? Nu trebuie sa creasca alaturi de tine? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCat4evR Publicat Octombrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2011 Nu este in regula ce faceti voi cu copilul vostru. Intai il abandonati amandoi in grija exclusiva a bunicilor (de la o varsta atat de frageda...). Apoi voi divortati, si pe langa asta, tatal sau il duce la tribunal ca la parada, ca sa demonstreze ca tu esti absenta, iar tu vrei sa-l duci la doctor ca sa demonstrezi ca avocata lui minte. Intre resentimentele dintre voi, nu-si are loc copilul. Nu e o arma pe care s-o folositi, dupa cum va convine, unul impotriva celuilalt! In love with life. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Octombrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2011 Ca sa poti demonstra ceva in instanta (si nu numai), intai trebuie sa te intorci langa copil. In al doilea rand e bine ca vrei sa duci copilul la psiholog. Motivul pentru care o faci nu e insa prea ok. Daca l-ai duce ca sa-l ajuti sa treaca peste perioada asta, daca l-ai duce ca sa te sfatuiasca pshihologul cum sa abordati -voi, adultii- situatia in fata copilului ar fi fost mult mai ok. Din cate inteleg acum copilul e la tata. Cum vrei sa-l duci la psihologul respectiv? Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Publicat Octombrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2011 Ielena, raspunsul meu se bazeaza numai pe informatiile pe care le-ai dat tu. Nu stiu daca avea sau nu dreptul sa-l aduca in sala, insa probabil a facut-o pentru a arata instantei ca el este prezent langa copil si tu nu. De asemenea el mai poate arata instantei ca, chiar daca a fost absent 3 ani, de acum inainte el doreste sa-i fie alaturi spre deosebire de tine care esti in Cipru si intr-un fel l-ai abandonat. Nu conteaza ca poate esti Cipru pentru a castiga mai multi bani pentru baietelul tau, conteaza ca momentan nu ii esti alaturi. Sfatul meu este sa te intorci acasa, sa fii alaturi de baietel si sa ceri o expertiza legala referitoare la presupusurile abuzuri. Si sa te interesezi daca nu cumva exista o astfel de expertiza pe care s-a bazat avocatul. Daca nu exista o astfel de expertiza pe ce si-a sprijinit afirmatiile avocatul? Cel mai important acum este sa fii langa baiat. Chiar daca iti pierzi jobul, bunastarea si ce ai mai reusit tu sa ai. Esti tanara si mai ai timp sa le refaci pe toate. Singurul lucru pe care s-ar putea sa nu il mai poti reface ar fi relatia mama-copil. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ielena24 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2011 va multumesc pt raspunsurile date in primul rand.eu ce incerc sa fac e sa imi iau copilul aici cu mine unde stiu ca am ce sa ii ofer.....pt mine nu e problema sa ma intorc in romania ....poate voi gasi eu ceva de munca dar.....nu va fi de ajuns.....imi doresc pt el ce e mai bun si vreau sa ii pot oferi toate astea...nu vreau ca peste 10 12 ani sa viziteze si el magazinele cu etnobotanice pt ca eu o sa fiu ocupata sa muncesc zi lumina sa am ce ii pune pe masa........mie nu imi e usor sa fiuaa departe de el si totusi imi zic eu mie in gand"inca putin inca putin si gata"numai ca mereu se iveste ceva....."mami vreau bicicleta noua....mami vreau leagan nu stiu de care....mami vreau...vreau...vreau.....'si tot ce a vrut s-a indeplinit......o sa ma explic mai bine pt ca nu m-am facut inteleasa......eu nu vreau un medic psiholog sa imi duc eu copilul ca sa arat nu stiu ce la nu stiu cine....vreau sa dovedesc,ca fiul meu a avut parte de o crestere exemplara de educatie iubire si de multa multa atentie....daca justitia din romania e atat de oarba si atat de prost organizata incat sa accepte incalcarea anumitor reguli impuse chiar de ea insasi atunci la ce sa ma astept???de un an si jumatate de cand ma judec pt custodia fiului meu tatal lui nu a fost acolo...are 2 luni de cand e prezent si deja a intrat cu copilul in sala de judecata...eu cand am fost nu am facut acelasi lucru si nici acum nu voi face acelasi lucru.......el profita de anumite lucruri care mai tarziu se vor intoarce impotriva fiului meu..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ielena24 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2011 nu vreau sa fiu nerespectuasa dar....cine v-a spus ca eu nu vreau sa stau langa copilul meu???daca nu am mentionat o mai fac odata...sunt in proces de divort proces in care se stabileste si custodia copilului pt care eu ma judec de un an si jumatate.....eu pot veni in romania ca nu ma costa nimic dar imi asigurati d-voastra loc de munca?credeti ca ,cu un salar de 8 milioane imi permit sa platesc chirie sa ii asigur fiului meu o educatie serioasa ca sa nu mai vorbim de lucrurile de care are nevoie zilnic la gradi si acasa....eu nu v-am cerut sa ma judecati ci sa imi dati un sfat,nu sa ma intrebati de ce mi-am abandonat copilul.si ca sa inchei tin sa va mentionez ca nu e un copil abandonat de mama ci din contra i-am oferit absolut tot ce un copil de varsta lui isi doreste.....nu toti parintii reusesc asta...si asa ca o intrebare credeti ca sun singura mama care si-a lasat copilul in grija bunicilor pt a-i oferi sanse mai bune de viitor? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ielena24 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 25, 2011 pai eu ma duc acum in romania pe 13 noiembrie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Publicat Octombrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2011 Ielena, te-am inteles perfect in problema cu psiholgul, de aceea ti-am si propus sa ceri expertiza a unui psiholog agreat de tribunal. Se poate face/cere si ancheta sociala. Problema este ca trebuie sa iesi foarte bine din aceasta situatie daca vrei sa iei copilul cu tine in Cipru. Trebuie acordul tatalui sau sa ai tu custodie unica. Si nu, nu esti nici prima si nici ultima care isi lasa copiii la bunici. Dar, asta este ceva ce el poate intoarce impotriva ta. Din punctul asta de vedere am vorbit cand m-am referit la abandon. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victo Publicat Octombrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 25, 2011 cred ca baiatelul ar fi mai fericit daca nu ar avea bicicleta, nici leagan nu stiu de care, dar ar avea-o pe mami. eu asa as simti. eu zic sa incepi sa renunti la motivele astea financiare. conteaza sa fii acolo, nu cati bani ii trimiti.conteaza prezentul, el nu va intelege niciodata ca tu ai plecat ca sa traiasca el candva mai bine. ti-a cerut el asta? ma indoiesc. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.