lumiva88 Publicat Martie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2010 Am un baietel de 1 an si 3 luni si sunt nevoita sa il dau la cresa, problema este ca nu stiu nici o cresa buna. Poate mamicile care au trecut prin asta sa poata sa imi dea niste sfaturi, eventual niste adrese de crese mai bune in sectoarele 2 si 5. Va multumesc din suflet ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Publicat Martie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2010 De stat? In sectorul 2 sunt doar doua una e sinaia, in cartierul colentina cu d-na ghica, si alta pe ciobanasului in zona mihai bravu cu vatra luminoasa. Despre asta daca dai o cautare vei gasi numai cuvinte de lauda. Daca te decizi sa incerci nu cred ca ai sanse inainte de perioada oficiala de inscrieri decat daca ai o pila puternica. Daca astepti perioada de inscrieri vezi ca la ciobanasului se aplica regula primul venit primul servit, nu trebuie sa faci coada de cu seara dar nici sa nu mergi in a treia zi de inscrieri ca mine anul trecut ca nu te mai baga nimeni in seama. Bafta! [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Blogul grasei[/url] [url="http://www.bijuteriiandroix.page.tl"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lumiva88 Postat Martie 30, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 30, 2010 Multumesc frumos pentru raspuns. Am sa incerc la Ciobanasul dar nu cred ca ma preimeste deoarece noi avem domiciliul in sectorul 5 si din cate am inteles la telefon, de la dna de la primarie, trebuie sa ai domiciliul in sectorul cu cresa respectiv gradinita. Cam trist dar....sa vedem ce putem face. Inca o data iti multumesc frumos pentru raspuns. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.