Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

expozitia de dinozauri robotizati

sunnyday07

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07
A fost cineva? E interesanta, merita banii?pentru un copil de 6 ani, merci [flo]
align="right" id="quote2">A fost baiatul meu(5 ani); e interesant, mai ales ca vladutz e in etapa in care vrea sa se faca paleontolog.... [:D]E destul de scump, dar machetele sunt f ok si am inteles ca e si un film 3d despre dinozauri. Exista si ghid, ceea ce e f ok.Vezi ca in we e mai scumpa intrarea si acolo gasesti tot felul de chestii de cumparat (dinozauri mici, carti..). Asa ca du-te pregatita.mamica de rockerash si zgatie
Distribuie pe alte site-uri

imi puteti spune unde este va rog? si daca e potrivita pentru un baietel de aproape 4 ani? [flo]

bulinuta mamica de bulinel dragutel [auto]

Poze noi

minune mica

Poze

id="right">

si noi am fost, baietelul meu are 3 ani si jumatate. Nu era fan dinozauri...pana la acest moment. S-a speriat si el putin la inceput de la ragetele pe care le auzeam de afara si am avut proasta inspiratie sa-l duc la un cap de dinozaur sa-i arat ca e de plastic (doar ca e dintr-un fel de spuma care nu l-a linistit, din contra). A rasuflat usurat cand a vazut primul exponat care este un schelet si asa m-a crezut pe cuvant ca au disparut dinozaurii si nu mai sunt pe pamant....

Altfel, e interesant, dar mi se pare f scump (noroc ca noi am mers pe invitatie[:D])

mamica de sef mic (08.09.2006)

Bucurie!

Am fost si eu cu cei mici la expozitie, au 4, resprectiv 6 ani si nu s-au speriat, chiar au fost placut impresionati...au facut tot felul de poze acolo in zona interactiva si le-am cumparat si cate un tricou dino.

Exponatele sunt intradevar foarte bine realizate, si cred ca lipsa luminii puternice este bine venita pt creearea atmosferei preistorice!

A meritat vizita pt zambetul afisat de prichindeii mei in poze, ne vom aminti cu placere de moment!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...