ina-bubulina Publicat Martie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2010 Va rog sa-mi spumeti si mie ce ar trebui sa-i cumpar la finutul meu in curand face un an. Orice sugestie ,sfat este bine primit. Multumesc[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Martie 22, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2010 Finutei i-am luat ceva de imbracat si o jucarie. Primului finut la fel. Iar ultimului finut o hainuta si carucior sport ( de care avea mare nevoie din lipsa de loc in portbagaj). Eu sunt de principiul sa intreb daca are nevoie de ceva anume. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SufletDInger Publicat Martie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2010 Si copilul meu a primit de la nasa ceva de imbracat si o jucarie. Dar si eu cred ca ar trebui sa intrebi, poate are nevoie de ceva. Mama lui Alexiss Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina-bubulina Postat Martie 23, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2010 Aha am inteles. Eu credeam ca este o regula si la mot ca la botez dar se pare ca nu. Asa o sa fac o sa o intreb de ce are nevoie.Multumesc[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.