Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

clinica in Praga

Recommended Posts

am deschis acest topic in speranta ca vreuna dintre voi ma poate ajuta .Am gasit aceasta clinica pe net ,este in praga ,fac fiv , fiv cu donare de ovocite ,fiv cu donare de embrioni ...dar n-am gasit altceva despre ei .Ne-am hotarat sa facem fiv cu ovule donate la ei ,am avut 3 consultatii online cu ei pe skype ... dar parca ... mai stau un pic pe ganduri .Avand in vedere ca nu trebuie sa merg la ei decat in momentul donarii de sperma si embriotransfer ,dar trebuie sa achit jumatate din suma adica 2250 de euro in avans la inceperea tratamentului donatoarei .... as vrea sa stiu mai multe despre ei ,sau daca cineva a fost la ei.pentru fiv cu donare de ovocite nu este perioada de asteptare ca la alte clinici decat o luna jumate -2 timp de sincronuzare a ciclurile-donatoare-eu .Daca cineva imi poate da mai multe detalii varog.Astea sunt datele lor si site-ul cliniciiE-mail: david.kult@fertility-ivf.eu Mobile tel.: 00420/602290114 , Mobile tel.: 00420/728889922 E-mail: marija.culibrk@fertility ,Skype: europe.ivf ,http://www.fertility-ivf.eu/contact-form.html
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...