crissteo Postat Octombrie 26, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 26, 2011 Ziua buna. Stie cineva un loc de joaca in interior in Buzau sau in imprejurimi? Ceva sa fie adecvat pentru un copil vioi de 3 ani? Poate fi si un restaurant cu loc de joaca, un mall, o pensiune, orice. Multumesc foarte mult. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asteryaro Publicat Octombrie 26, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 26, 2011 Da, exista . Unul este la Aurora Mall. Al doilea la galeria Mall. Si al treilea, pe care nu l-am vizitat inca, langa Patinoar, nu-mi amintesc cum se numeste, dar am inteels ca este maaaaare, cuprinzator, cu multe gonflabile. Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006) id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissteo Publicat Octombrie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2011 Multumesc tare mult pentru informatii.[flo] Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.