Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

INSEMINARE 64

Recommended Posts

BINE ATI VENIT LA UN NOU CAPITOL!id="blue">id="Georgia">

INSEMINARE:
id="red">

Capitolul 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63,

LINKURI UTILE :

Calculator ovulatie

Valori Beta HCG

Ovulation Induction

Ce se intampla in organism in timpul tratamentul de stimulare

id="orange">
id="Georgia">

Cum se deschide capitol nou

1. Te loghezi cu userul comun Inseminare. Parola o trimit la cerere pe PM.

2. Mergi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”.

3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, unde dai „Subiect nou”.

4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari:

- scrii la subiect „INSEMINARE” (nr.capitolului)

- treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok.

Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus.

Recomandare: inainte de a crea capitolul nou sau de a face modificari in lista initiala, nu uita sa vizualizezi modificarile facute ca sa te asiguri ca nu s-a stricat ceva sau ca lucrurile arata asa cum ti le doresti. Daca nu este bine, reseteaza si incearca din nou.

Bafta! Instructiunile sunt mult mai complicate decat este de fapt sa schimbi capitolul.

id="left">id="Georgia">id="purple">

Medici care fac IA:

BUCURESTI

Dr. Niculescu – Giulesti+cabinet privat (Nord Medica)

Prof. dr. Bogdan Marinescu – Giulesti+cabinet privat

Dr. Diana Cocei – Giulesti+cabinet privat + Nord Medica

Dr. Cezara Bucur - Giulesti + Dacia Medical Center

Dr. Anca Moisa – Giulesti+cabinet privat

Dr. Mirela Ranga - Giulesti

Dr. Matei + Mihalache – policlinica CFR2

Dr. Miciner – Sabyc + CFR2

Dr. Denisa Protopopescu - MEDSANA + CAB. PARTICULAR

Dr. Virgiliu Ancar – MEDSANA

Dr. Anca Gherasie - Med New Life + spitalul CFR2

Dr. Laura Dracea - Giulesti + cabinet particular Gynera

Dr. Tutunaru + Matei - noua clinica/cabinet

CLUJ

Dr. Alin Butnaru - spital

- pregnyl - 75ron

- foliculometrie - 40

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna fetele !

Imi doresc ca acest capitol sa aduca multiiiiiii bebeiiiiiii !

Multumesc tuturor celor care m-au felicita pentru nasterea stelutei noastre norocoase.

Suntem bine amandoua si bebelina creste vazand cu ochii. Pe fisa de externare scria ca avea 2800 g pe data de 13 martie si duminica 21 martie avea 3400 g.

E foarte cuminte, doame si cate 5 ore si papa de rupe, adica si 100 ml pe masa.

Cam atat dspre noi, astept vesti bune de la voi.

Sa vina bebeiiiiiii !id="blue">id="Georgia">

Mami de [copil] [fetita] Gia Darria id="orange"> nascuta pe data de 10.03.2010id="Comic Sans MS">id="blue">

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisaid="orange"> (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)id="purple">

Atat sunt de mare !

Poze Bebelina

Lucrusoare Bebelina

Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

id="red"> id="Georgia">

buna, sensibilaid="red">.ma bucur ca esti bine..sorry:ca sunteti bine [:D]ii doresc fetitei tale sanatate, multe momente frumoase alaturi de parintii ei si de toti cei dragi.

ma si gandeam zilele trecute ca nu se deschide un nou capitol,ptr ca..poate nu mai are cine sa-l deschida.noroc ca, tu nu ne-ai uitat.ramane de vazut cat vei mai putea ramane alaturi de noi..

uneori ma intreb unde sunt fetele vechi.apoi tot eu imi raspund.. unele la odiseea de mamici, unele acolo unde sunt si eu:in spatele ecranului.. dormitand. asteptand sa treaca timpul ca s-o iau din nou de la inceput.mai am o luna, de asteptare in umbra[:D]dc m-ati vedea,cum alerg pe coridoare la spital, cum le zambesc pacientilor.. cum zambesc pe strada..si asta doar la gandul ca voi intra din nou in ring."sa lupt", "sa trag pumni",sa alerg din spital in spital-la ecografii, la inseminari..va fi groaznic, dar nimic nu e mai groaznic, decat sa stau pe margine[:D]

felicitari sensibila, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca multe bucurii

eu sunt in ziua 7 a ciclului, am facut azi o ecografie, am 3 foliculi de 10-11 mm pe ovarul stang si 2 pe ovarul drept, unul de 11 mm si unul de 23 mm. se pare ca cel de 23 mm va deveni chist

urma sa fac o inseminare saptamana viitoare la budapesta; stiti cumva daca mai pot face inseminarea cu acest chist? i-am scris si dr kovacs si astept raspuns, dar poate stiti de vreo astfel de situatie

Citat:
citat din mesajul lui viss
buna, sensibilaid="red">.ma bucur ca esti bine..sorry:ca sunteti bine [:D]ii doresc fetitei tale sanatate, multe momente frumoase alaturi de parintii ei si de toti cei dragi. ma si gandeam zilele trecute ca nu se deschide un nou capitol,ptr ca..poate nu mai are cine sa-l deschida.noroc ca, tu nu ne-ai uitat.ramane de vazut cat vei mai putea ramane alaturi de noi.. uneori ma intreb unde sunt fetele vechi.apoi tot eu imi raspund.. unele la odiseea de mamici, unele acolo unde sunt si eu:in spatele ecranului.. dormitand. asteptand sa treaca timpul ca s-o iau din nou de la inceput.mai am o luna, de asteptare in umbra[:D]dc m-ati vedea,cum alerg pe coridoare la spital, cum le zambesc pacientilor.. cum zambesc pe strada..si asta doar la gandul ca voi intra din nou in ring."sa lupt", "sa trag pumni",sa alerg din spital in spital-la ecografii, la inseminari..va fi groaznic, dar nimic nu e mai groaznic, decat sa stau pe margine[:D]
align="right" id="quote2">mai sunt si eu pe aici... tot in fata monitorului, asteptand sa treaca timpul si sa reintram in ringca tigru in cusca ma foiesc .... s-a facut anul de la prima sarcina ... si nimic dar vine si vremea noastra_________________________________________ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 id="size1">id="teal">id="Tahoma">

sensibila! felicitari si pupici printesei.

dar poze cu ea cand vedem?

multumim pt noul capitol, ma uitam si eu sa vad daca se umple pagina 20, dar tare liniste a fost pe aici...

mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 id="size1">id="teal">id="Tahoma">

Buna fetelor!

Roxi draga, iti tinem pumnii,eu cred ca se poate(parerea mea bineinteles nu este cea a unui medic),stiu pe cineva care a ramas gravida natural si avea o gramada de chisturi;de fapt de chisturi a scapat doar cu sarcina;a avut probleme mari cu chisturile si persoana respectiva era mai tot timpul pe la urgenta la gine,avea hemoragii si ii faceau chiuretaj

Efectiv cu sarcina a scapat de chisturi ca in rest le-a incercat pe toate inclusiv homeopatia.

Te pup si sa fii [gravired]

buna roxi, si la mine in urma stimularii s-a dezvoltat un singur folicul de 23 mm si restul foarte foarte mici. Dar doctorul a spus ca acesta este cel mai bun pentru inseminare. asa k am facut inseminare pe el. nu stiu daca poate cineva sa estimeze ce va deveni un folicul. este foarte posibil sa se elimine. eu am avut un chist de 4 cm care, cu tratament s-a redus la jumatate si apoi a disparut. asa ca .... nu stiu daca solutia de a nu insemina pe un astfel de folicul este cea mai buna. mult succes . sa dea Doamne Doamne sa ne creasca burticile cu ochisori. [pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...