valy27 Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 AM O MARE DILEMA:AM MENOPUR PROCURAT MAI DE MULT.AM NEVOIE SA-L FOLOSESC ACUM,DAR NU L-AM TINUT LA FRIGIDER-CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE PE AMBALAJ SI INDICATIILOR CELOR DE LA FARMACIE. SI EI IL TIN IN DEPOZIT TOT LA TEMPERATURA CAMEREI. CEI DE LA CLINICA MI-AU SPECIFICAT CA TREBUIE LA RECE? SA IL ARUNC,NU MA INDUR CA ESTE F SCUMP. ATI FOLOSIT VREUNA MENOPUR ASA? SAU TOTE L-ATI TINUT LA FRIGIDER???? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalina2307 Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 In prospect sunt trecute conditiile de pastrare. Daca imi amintesc bine max. 25 grade.Asa ca foloseste-l cu incredere. Catalina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunadria Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 confirm ce a spus cataid="red">: menopurul nu se tine la frigider! am folosit si eu menopur de aceea stiu , doar puregonul se tine la frigider! foloseste l cu incredere si bafta! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy27 Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 multumesc pt raspunsuri.cred c-o sa-l folosesc. as fii dorit mai multe pareri.pupici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalina2307 Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 Valyid="red"> - parere mai avizata decat cea a producatorului nu cred ca o sa gasesti pe tot forumul. Respecta ce scrie in prospect si va fi bine. Catalina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anna_a Publicat Octombrie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2011 valy, cel mai bine citeste prospectul eu am facut fiv in martie si nu l-am tinut la frigider ca asa mi-au spus de la farmacie si asa scrie in prospect si am reusit, urmeaza sa am 2 fetite [gravired] 32+ cu [bibe] [bibe] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy27 Publicat Octombrie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2011 multam.eu sunt contrariata ,ca cei de la clinici-(am intrebat la 2 clinici care fac fiv in bucuresti) recomanda la frigider,chiar daca producatorul zice ca se pastreaza sub 25 de grade. doar ei stiu de ce,pt o explicatie nu mi-au spus. pupici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts