ANDRUSHKA Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Daca ar exista un astfel de manual (poate chiar exista si nu l-am gasit eu...), cam ce ar trebui sa contina dupa parerea voastra si prin prisma experientelor de pana acum? Eu zic ca ar trebui sa li se aminteasca ..(si ma bazez doar pe discutii in contradictoriu de ieri si pana azi...) - un geam deschis nu e inamicul nr 1 - fular pe gura..un mare NO, NO! - geaca NU se baga in pantaloni...nici o briza de aer rece nu va ajunge la spatele odorului sa-l "traga" - mai tarziu copilul tot se va tavali pe jos la nervi (unii copii, e-adevarat, dar nu strica sa fii pregatit), indiferent cat il vei dascali tu acasa ....asigura-te ca e in siguranta, nu se loveste de nimic si ignora-l - sa aibe asteptari realiste de la cel mic, acum si cand va creste Astept cu interes...[flo] ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Daca bunicii ar respecta regula de aur a parintelui, aceea cu "respecta-ti copilul si accepta-i deciziile" aproape ca n-ar mai fi nevoie de un astfel de manual. Parintii mei respecta acest principiul, nu au contestat niciodata deciziile noastre (ale mele si ale fratelui meu) cu privire la copiii fiecaruia si everything is going smoooothly Monica si Nancyid="red">, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miri2007 Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Sa respecte copilul, in sensul ca bunicii ar trebui sa inteleaga ca desi copilul este mic, poate face o multime de lucruri daca i se explica si poate intelege multe, multe lucruri. Sa nu ia ca un repros sfaturile parintilor! Miri2007 Mai scriu pe w w w.clubuljucariilor. r o Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitza2005 Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Pentru al meu copil bunicii inseamna RASFAT LA MAXIM. Cateodata eu ma mai supar dar n-as putea sa le reprosez nimic. Oricum fimiu le-o plateste bunicilor pentru toate restrictiile pe care le-am avut eu si tati din partea lor cand eram mici -face din ei ce vrea. Bunicii l-au invatat multe lucruri pentru care noi nu am avut timp si pot sa spun ca, cel putin ai nostrii, au mai multa rabdare cu copilul decat avem noi uneori. Nu le trebuie nici un manual care sa-i invete sa-si rasfete nepotul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Ar trebui sa invete ca fructele nu se dau ca si desert[:D]. Ai mei nu au invatat inca, desi le repet intr-una. Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDRUSHKA Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 notat! ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 Aaaa si sa mai exista un paragraf in manualul acesta, despre marul cu biscuite[:D] Un mare nu nu nu (respectiv mai multi de NU) Apoi, tot in manual, ar trebui sa apara si o regula conform careia tiganul/lupul/orice alt animal nu vine sa ia copilul pentru ca acesta nu doarme/mananca/sta drepti. De asemenea, buniciii ar trebui sa invete ca mierea nu se pune pe suzeta, ca sa fie acceptata de copil si sa morfoleasca fericit la ea (cel putin pana intr-un an!!!) Ar mai trebui sa fie o regula care sa nu le dea voie sa se implice intr-o discutie dintre parinte si copil (o discutie cu caracter "educativ" adica). Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDRUSHKA Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 bebe beca, tu ai of-uri mari [flo][flo] eu am ocolit instinctiv marul cu biscuite...tu de ce zici ca e no,no? eu prefer sa le dau separat...ma gandesc la fermentare...dar nu am argumente stiintifice... good points, guys! ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 Chiar asa? Ce au fructele ca desert si marul cu biscuiti? Eu nu le-am dat mar cu biscuiti de lene sa pisez biscuiti. Le-am dat mar cu cereale . Iar la gradinita desertul este reprezentat de un fruct. Preferi sa le dea prajituri? Anya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madutza_bra Postat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Postat Octombrie 28, 2011 ..sa nu indoape copilul, sa nu-l forteze sa ia si "ultima lingurita" ..sa-i dea sa manance la masa, nu pe fotoliu la televizor ..sa nu-l infofoleasca ..sa acceapte ca de la o varsta poate face anumite lucruri singur si sa-l lase sa exerseze...gen dezbracat, spalat pe maini..etc Astea sunt reguli care ne "dor" pe noi... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de [bonjovi]Cristian Andrei - 29.12.2008 si [zana] Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.