corianai Publicat Martie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2010 Am primit azi un email care arata astfel: FOARTE IMPORTANT ! Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii amariti bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile. Nu ezitati un moment si recomandati- le aceasta adresa de contact... puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat... . Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt. Cu stima Ioan (Goteborg-Suedia) IMPORTANT:operatii gratis pentru copii > IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE > In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are > o fundatie > independenta ce strange fonduri internationale pentru a > PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI > ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI > AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI > -LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!! > Site-ul fundatiei este : http://www.saveachi ldsheart. org/> Controlati-l singuri. > Sau se poate suna > la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii . > Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si > post operator, cazare pentru un parinte. > Parintele si copilul platesc doar > biletul de avion dus-intors !!! > Aceasta stire s-a difuzat pe 28 ..05.2009 ora 13..20 la > emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se > difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!! ( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache ) > > TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI > DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!! > SPER SA AJUTE PE CINEVA !!! SALVATI COPIII DIN TARA !!! EI SUNT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA. Nu stiu daca am postat informatia unde trebuie, nici nu am posibilitatea sa o verific, dar ma gandesc ca poate fi de folos cuiva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burtocika Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Si eu am primit mailul asta de la o prietena, dar n-am avut timp sa-l verific. Cred ca ar trebui postat la GENERALE, pana il verifica cineva, iar daca e adevarat, ar trebui la UMANITARE. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vias Publicat Aprilie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2010 este adevarat! Prietena mea este acum acolo cu baietelul ei Alex! Deci este verificat!id="green"> Cami, [mamica]de [copil] Flavius Cristian in [caru]id="teal"> ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Povesteid="teal"> si POZE Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tataieflorin Postat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2010 cautati pe malformatii cardiace .ro si veti gasi toate datele necesare pentru aceste operatii nepotelul meu abia s-a intors din germania dupa o operatie pe crd avand diagnosticul defect ventricular si defect atrial cu tensiune pulmonara si acum este bine dar am si eu doua intrebari acest diagnostic se incadreaza in grad de handicap si unde gasim un centru de recuperare deoarece din cauza bolii nu i s-au dezvoltat muschii si are nevoie si de masaje speciale Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.