Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bazarul Desprecopii.com ... merge inainte!

Oaspete ADMIN

Recommended Posts

• Administrators

Mi-am aruncat o privire in bazar si am observat ca s-au facut tranzactii in valoare de aproape 160.000 RON.

Topul 3 al vanzatorilor:

Articole vandute / Vanzari (RON)

712 / 7.392,09

612 / 6.683,20

445 / 5.094,00

Multumim tuturor acelora care participa la bazar, fie ca sunteti vanzatori sau cumparatori, si mai ales acelora care sunt implicati in multe actiuni umanitare!

Vizitati bazarul si nu ezitati sa adaugati produsele voastre: http://bazar.desprecopii.com

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN
Mi-am aruncat o privire in bazar si am observat ca s-au facut tranzactii in valoare de aproape 160.000 RON.Topul 3 al vanzatorilor: Articole vandute / Vanzari (RON) 712 / 7.392,09 612 / 6.683,20 445 / 5.094,00Multumim tuturor acelora care participa la bazar, fie ca sunteti vanzatori sau cumparatori, si mai ales acelora care sunt implicati in multe actiuni umanitare!Vizitati bazarul si nu ezitati sa adaugati produsele voastre: http://bazar.desprecopii.com
align="right" id="quote2">super! felicitari tuturor care se implica acolo![flo][flo][asia]
Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!id="Verdana">id="red">id="size3">
id="right">
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...