Administrators Admin Publicat Octombrie 27, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Mi-am aruncat o privire in bazar si am observat ca s-au facut tranzactii in valoare de aproape 160.000 RON. Topul 3 al vanzatorilor: Articole vandute / Vanzari (RON) 712 / 7.392,09 612 / 6.683,20 445 / 5.094,00 Multumim tuturor acelora care participa la bazar, fie ca sunteti vanzatori sau cumparatori, si mai ales acelora care sunt implicati in multe actiuni umanitare! Vizitati bazarul si nu ezitati sa adaugati produsele voastre: http://bazar.desprecopii.com Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Citat:citat din mesajul lui ADMINMi-am aruncat o privire in bazar si am observat ca s-au facut tranzactii in valoare de aproape 160.000 RON.Topul 3 al vanzatorilor: Articole vandute / Vanzari (RON) 712 / 7.392,09 612 / 6.683,20 445 / 5.094,00Multumim tuturor acelora care participa la bazar, fie ca sunteti vanzatori sau cumparatori, si mai ales acelora care sunt implicati in multe actiuni umanitare!Vizitati bazarul si nu ezitati sa adaugati produsele voastre: http://bazar.desprecopii.comalign="right" id="quote2">super! felicitari tuturor care se implica acolo![flo][flo]Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!id="Verdana">id="red">id="size3">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kid Publicat Octombrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 27, 2011 Felicitari![flo] Sper sa creasca cifra in viitor. Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007) [comoara][grup] Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 Felicitari fetelor care depun suflet , timp si resurse acolo !! [flo][flo][flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_a Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 wow...super! Succes in continuare! Felicitari sincere tuturor celor care se implica atat de mult in organizarea si intretinerea lui! Stiu ca este o munca grea pentru care ai nevoie de timp si dedicatie! blog proudid="green"> id="right">id="size1"> ce am eu la bazarul umanitar!!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.