Alebarim Postat Octombrie 27, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2011 Buna seara tuturor! Sunt putin confuza! am facut cateva analize iar rezultatele au fost bune, mai putin progesteronul! era fff mic. Mi s-a prescris o reteta cu estrogen pana la ovulatie si progesteron dupa! ce mi se pare atat de ciudat? faptul ca, pana acum, imi venea ciclul o data la 2-3 luni, iar luna asta mi-a venit de 2 ori!!! Voi ce credeti? ar trebui sa imi fac griji? Va pup. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bird70 Publicat Octombrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 28, 2011 Care este motivul pentru care ti-ai facut analizele? Daca te simti bine si nu incerci sa ramai gravida, varianta cu ciclul la 2-3 luni mi se pare mult mai buna decat de 2 ori/luna . Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.