Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Buna la toate mamicile

Recommended Posts

Sunt o mamica in devenire pentru prima data, am abea 6 saptamani de sarcina si astept cu nerabdare sa creasca burtica ca sa simt si eu ca sunt mama.

Sunt o fire foarte emotiva si sper sa ma descurc cu bine in urmatoarea perioada a sarcinii cat si dupa sarcina.

Sunt din Bacau, abea am terminat facultatea si nu sunt in cautarea unui job, desii am incercat vre-o 2 luni, deoarece consider ca e timpul sa-mi fac curaj sa plec in afara. Sotul meu e plecat de ceva timp, a venit ultimii 2 ani de a stat in romania sa vedem daca ne descuram aici, a fost bine dar nu exista o sansa pentru mai bine. Suntem abitiosi si de aceea vrem sa facem sacrificii pentru ca acuma avem un motiv in plus.

Sunt constienta ca e foarte dificil, in special pentru mine, pentru ca sunt o fire exagerat de sensibila si de aceea imi trebuie multa forta sa plec, mai ales daca nu am o siguranta acolo.

In rest mamicilor sper sa ne cunostem mai bine si sa avem fiecare dintre noi o sarcina usoara, fara probleme si sa fim puternice pentru ca asa suntem noi femeile, puternice, si meritam tot ce-i mai bun. Multa sanatate si credinta! Va pupa Diana!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators

Bine ai venit in comunitatea DC diana [dc] iti dorim o sarcina usoara si frumoasa, si te asteptam pe formul cu burtici si generatii de mamici Odiseea sarcinii in 40 de saptamani [flo]

Va doresc o zi buna !id="violet">

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socratesid="teal">

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...