Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Asi [pup].

Noi l-am folosit aproape 2 ani, continuu, in doze variate, la recomandarea medicului.

Nu stiu daca "imunizare" este termenul potrivit, dar cred ca totusi poate avea o legatura: un copil care mananca bine, sanatos, este mai rezistent in fata bolilor (asta este interperetarea mea proprie).

Se utilizeaza la copiii care nu se hranesc corespunzator din varii motive, la copiii aflati in convalescenta...

Eu l-am gasit foarte eficient.

Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si [bonjovi] Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006)
id="size1">

(1),(2),(3),(4),(5)id="size1">,(6)id="size1">

MY HERO id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

E un supliment bine tolerat si bine dozat, creste imunitatea prin aportul de minerale si oligoelemente. Si eu am fost multumita, mi-a fost indicat postoperatoriu.Modul de administrare difera in functie de varsta si indicatie, citeste prospectul, e foarte bine facut. Important e sa administrezi pe perioada lunga si simultan cu vitamina C, pentru copii e ideal sa o iei tot picaturi, produce Biofarmul). Citeste tot prospectul, urmeaza exact indicatiile si vei fi satisfacuta[:-@]-zici ca sunt la TV-Shop! Fara gluma, e ok produsul!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Si eu l-am folosit cu fetita mea , la recomadarea pediatrului, 10picaturi/zi pana terminam un flacon, pentru imunitate. La jumatatea flaconului am intrerupt deoarece am considerat ca ii creste pofta de mancare, ea avand un apetit destul de mare si greutatea pe masura apetitului.

Mami de [zana] Maria (noiembrie 2006) si [gravi] 10+!! id="green">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...