Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Credem in puterea gandului pozitiv?

Recommended Posts

De ceva vreme am descoperit citeva concepte de viata, ce spun ca fiecare dintre noi avem puterea de a ne schimba viata, de a o sculpta asa cum o dorim sa fie.

Poate unora li se pare cam stupid, poate altora iluminator, poate doar niste baliverne

Am tot studiat oamenii din jurul meu prin prisma celor citite. De exemplu, cei ce vorbesc mereu de boli chiar sunt inconjurati de oameni bolnavi, sau sunt ei afectati de diverse; oamenii care mereu se pling ca nu au bani, chiar nu au. Pe de alta parte, sunt sigura ca fiecare cunoaste pe cineva plin de incredere in propria persoana care considera ca merita multe in viata si chiar primeste multe.

Ce spuneti?

http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/

http://gospodina-bubulina.blogspot.com/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ionitza a mai fost un subiect unde s-a dezbatut pe larg, pro ganduri pozitive [:)]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140454

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

id="right">

[floare3]
id="right">

este un subiect interesant, mi-ar fi placut sa-l mai dezbatem un pic...

data trecuta l-am ratat [:D]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Ionitza, eu am inceput sa cred. Tot asa, mai intai uitandu-ma in jur la altii, incercand si eu pe pielea mea, citind cate o chestie doua pe tema asta am ajuns la concluzia ca functioneaza. Insa iti trebuie determinare, nu doar sa "zici mecanic", cumva sa crezi ca se va intampal ce zici.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

da credem:-)

in special cand auzim de vreo nenorocire intamplata cuiva apreciem ce avem, ne bucuram 2-3 zile ca noi suntem bine si sanatosi dupa care intram din nou in rutina. Trebuie mult exercitiu si sa te autoeduci ca sa vezi partea plina a paharului in special daca in copilarie ai avut parte de o educatie si de un mediu pesimist.

Observati ca persoanele pesimiste se trag din familii pesimiste in care cineva se plange vesnic.

Ai mei au fost niste neadaptati si vesnici nemultumiti si din pacate au transmis chestia asta. Dar ma stradui, imi scriu mesaje pozitive cu creionul de buze pe oglinda din baie si-mi prinde bine sa-mi reamintesc din cand in cand ca devii ceea ce practici - practici pesimismul si tristetea = esti trist si pesimist plus ca toate-ti merg prost, practici optimismul si bunatatea = esti mai vesel, mai nepasator intr-un fel si nu te afecteaza toate cele din jurul tau:-)

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque.

si eu cred,dar la fel zic ca-ti trebuie multa convingere si muuuuult exercitiu.si eu sunt o mostenitoare a pesimismului si nu-mi place deloc asta. de cativa ani ,insa, Dumnezeu m-a ajutat sa-l intalnesc pe sotul meu si sa incep sa vad lucrurile altfel. de fiecare data cand incep sa gandesc aiurea, ma trage de maneca si ma scutur imediat.

Danat, sorry, nu stiam....eu am tot citit in ultima vreme si despre puterea gandului si despre legea atractiei, si din ce in ce mai mult cred ca este absolut adevarat.

Zic totusi ca am putea sa mai dicutam, poate ca si unele ca mine, care nu l-am prins cind era topicul activ. Si daca ai vrea sa ne impartasesti si tu ar fi superr[:D]

Ceea ce am citit ieri de m-a determinat sa scriu, a fost despre viziunea in viata. si faptul ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si scrie o viziune despre cum vrea sa fie viata sa....nu e usor trebuie multa practica....viziunea trebuie exprimata prin sentimente pozitie, si la timpul prezet ca si cum traim deja ceea ce ne dorim. (de exemplu "sunt foarte multumita ca am...")

Este foarte important sa vizualizam ceea ce dorim. O formulare de genul "vreau sa fiu sanatoasa" nu e corecta pentru ca ceea ce transmitem noi este "vreau" Corect este "sunt sanatoasa, ma simt excelent"

Un alt lucru invatat este ca daca nu evem o viziune clara a ceea ce ne dorim, pentru fiecare aspect al vieti (sanatate, financiar, familie, etc) vom trai ceea ce altii gandesc pentru noi, sau vom trai ceea ce se asteapta de la noi....

Ar fi foarte multe de spus...si sper ca am fost cit de cit coerenta ...daca nu puteti sa ma trageti de mineca! si voi incerca sa mai detaliez.

...si...uitati de probleme! alungati-le din gandurile voastre! ganditi solutii!

Ma bucura enorm sa vad ca sunt multe care cred in asta!

[flo][flo][flo]

http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/

http://gospodina-bubulina.blogspot.com/

Ionitza nu ai de ce sa te scuzi, Doamne fereste, eu am vrut numai sa iti atrag atentia si asupra discutiilor care s-au purtat acolo, la subiectul anterior asemanator. A fost la capitolul credinta din cate mi-amintesc, si cred ca acolo nu iziteaza prea mult lumea subiectele...din pacate!

E foarte interesant ce ai sumarizat tu, chiar mai astept idei de acest gen. E foarte corect si ar trebui sa nu uitam. luati de valul problemelor zilnice, sa gandim constructiv. De fapt la asta se rezuma ganditul pozitiv. Sa nu te lasi prada deznadejdilor, ci sa (incerci sa) gasesti solutii pentru orice problema.

Eu una cred ca ganditul pozitiv merge mina in mina cu credinta. Ea ne da putere si solutii (banuiesc ca exista multe pareri contra, dar nu conteaza, acesta e punctul meu de vedere [flo]).

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

id="right">

[floare3]
id="right">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...