Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilul erou!

Recommended Posts

Cititi, va rog: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7061744-audio-eroul-11-ani-din-glodenii-gandului-daca-nu-salvam-fetita-ardea-scrum-vazut-intr-film.htm ...si acum spuneti-mi, daca stiti, cum am putea noi sa promovam astfel de comportamente, asemenea gesturi care sunt atat de rare in zilele noastre?Exista cineva de pe DC care locuieste in apropierea acestei localitati? Am putea organiza o actiune pentru ajutorarea acestei familii? Va spun sincer ca am plans de bucurie citind ce a facut acest baietel! Mi s-a confirmat ca generatia copiilor nostri este purtatoarea unei noi sanse pentru Romania. Dar oare....am dreptate? Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! [roker]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

M-a impresionat curajul copilului dar aici sunt de pus foarte multe intrebari : bebelusul de ce era singur in casa , unde erau parintii sau cei ce trebuiau sa aiba grija de el. In articol scrie ca adultii se chinuiau sa stinga focul pai bine, da copilul?.

din cate imi amintesc presedintele l-a felicitat (parca l-a facut cavaler) pe nu stiu ce arbitru ca a oprit un meci -cred ca ar fi cazul sa se implice si de data aceasta sa-l premieze pe acest baietel, material si onorific in acelasi timp (eventual sa-i ofere o bursa de studii -si poate chiar ajunge "salvator" de meserie).

Citat:
Va spun sincer ca am plans de bucurie citind ce a facut acest baietel! Mi s-a confirmat ca generatia copiilor nostri este purtatoarea unei noi sanse pentru Romania. Dar oare....am dreptate?
align="right" id="quote2">

Sentimentele nu sunt suficiente, generatia asta are nevoie si de o protectie sociala mai buna

Gabi, de acord cu tine ca sunt necesare eforturi la nivel de stat. Dar eu nu mai astept nimic de la politicieni, asa ca intreb si eu...ca toanta, ce putem face noi?Cat despre reactia satenilor care vroiau sa impiedice extinderea focului la casele lor, fara sa le pese ca un sufletel mic putea sa moara...ce-am mai putea spune? La fel si despre parintii care il lasasera singur...Subiectul meu insa vroia sa se axeze pe baietelul erou.. Cred ca el are nevoie acum de ajutor, pentru a putea "salva" plamada asta buna din care este facut.Alina, mami de Ana Antonia [zana] (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul [hagi] (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita [hippi] Luca, iubitul mamei drag! [roker]Povestea nasterii Anei [bibe]**************************

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!id="size4"> id="red">

Felicitari pustiului pt curaj si omenie! [flo]

gabitza2005, tata era la munca, mama era la primarie sa ia adeverinta de ajutor social, sa le ia calculator de 200€ la copii. Bebelusul era in grija fratilor mai mari (9-10 ani). Tipic pt ce se intampla in satele romanesti cu copiii. Asa au muriti si cei care au cazut in puturi sau in beci, tot din neglijenta parintilor. id="size1">

Bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

[asia]Tot respectul si toata admiratia pentru micutul erou!

Ce suflet nobil are acest baietel!

In ziua de azi, cind indiferenta si egoismul oamenilor au atins cote inimaginabile, gestul acestui baietel este minunat si demn de promovat!

Dar cine sa il promoveze? [bang]

Theiuta

Mami si Nicolasid="blue">id="Comic Sans MS">[bicla]

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

off...se pare ca eu sunt singura care gandeste altfel.Mie nu mi-ar place ca al meu copil sa isi riste viata asa. Copii aceia aveau parinti, era datoria lor sa aibe grija de ei, asta pe de o parte, pe de alta parte, cum naiba din tot satul ala nu s-a gasit niciun adult sa intervina. Adultii stiu, macar din instinct, ce au de facut, cum sa se fereasca de fum, de flacari, cum sa-si tina respiratia, cum sa iasa la nevoie prin forta dintr-o incapere....pe cand copilul asta, erou cum ii spuneti voi, a avut mare noroc. Daca ar fi suferit arsuri si el oare il ajuta cineva? Sau poate ii erau trasi la raspundere parintii ca nu au avut grija de el?

Citat:
citat din mesajul lui Anka74
off...se pare ca eu sunt singura care gandeste altfel.Mie nu mi-ar place ca al meu copil sa isi riste viata asa.
align="right" id="quote2">
Nu esti singura. Nu cred ca a evaluat riscurile.

Uite ce zice si colonelul Stefan Lazar, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi: "Astfel de gesturi sunt in general rare si la persoanele mature. A dat dovada de mult curaj, dar si de inconstienta specifica varstei." (de aici)

Ba eu as spune invers... adultul si-a pierdut instinctele, copiii le au intacte. Eu imi observ copiii si de multe ori ii vad cum se feresc de primejdii, din instinct, mai bine decit i-as putea invata eu. Exista multe sanse ca un adult sa fi intrat si sa nu fi reusit ce a reusit baiatul! Eu nu subestimez nici forta copiilor, nici curajul, nici capacitatea de a iesi teafar dintr-o asemenea intimplare. A copiilor si animalelor, de fapt ii si vad ca pe niste mici animalute, care simt tot si care stiu instinctiv mult mai bine decit noi ce au de facut. Adultii sint cei care ma ingrijoreaza, ei au nevoie de ajutor mult mai mult decit copiii! Ma refer la lucruri din astea, de viata si de moarte, unde faptul ca instinctele functioneaza inca bine poate face minuni... nu la chestii unde intervin logica si rationamentul, ca aici adultii sint neintrecuti![:D]

Felicitari micutului erou![flo]

CORNELIAid="green">, mami de AGATAid="red">, TUDORAid="limegreen"> si LISANDRUid="blue">id="Century Gothic">id="size1">

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)id="size1">
id="right">id="Times New Roman">id="purple">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...