Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Am si eu o intrebare..fetita mea are 5 ani si 4 luni , in urma cu o zi am descoperit la la sanul drept ,chiar sub sfarc se simte ceva taricel...exact cum sunt pietrele la sani la fetite...nu este prea devreme? Sunt putin ingrijorata, ma gandesc sa nu fie altceva , abia luni pot ajunge la pediatra si...:( Nultumesc gogomarla
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

"pietrele" la sani este o denumire populara si eu am auzit de expresia asta...asa ca... Babisa si eu am avut o problema asemanatoare cu fetita mea (avea 6 ani). Am fost la dr. pediatru, a controlat-o si a spus ca este "o faza de pubertate precoce" [:0] am intrebat-o, exact cum ai intrebat si tu, "nu este prea devreme?" raspunsul unui "profesionist": "asta este, ea este mai rapida" ...fara nici o alta explicatie. Am luat fata si am mers la dr. meu de familie, aceasta a spus ca este in regula, nu este nimic anormal, sa stau linistita. Am mutat fetita la alt dr. pediatru, mi-a spus acelasi lucru, nu este nimic in neregula cu ea. Toate cele bune, te asteptam cu vesti [flo] lili@domnisorica daria [url="http://family.webshots.com/album/576419017RRZlpd"]my creature[/url]

Multumesc mult pt raspunsuri. Nu, nu este o boala (gen noduli), este ceva natural si toate fetitele au (si noi am avut),au chiar si baieteii dar cred ca se simte mai putin. Este ceva tare ca o pietricica sub sfarc, din cate stiam eu apar abia pe la 7-8-9 anisori si trec cand incep sanii cat de cat sa se dezvolte,la inceput nu sunt dureroase dar apoi la atingeri usor mai apasate pot fi dureroase. Probabil ca are o denumire stintifica dar pe care eu nu o stiu [:I] gogomarla

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...