Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hauck-o companie care nu isi respecta clientii

Recommended Posts

O sa transcriu aici discutiile pe care le-am avut cu reprezentantii Hauck din Romania si Germania in incercarea mea de a cumpara roti pentru un carucior Hauck Roadster SL, problema ramasa nerezolvata din lipsa de asistenta din partea firmei.Pe scurt, sunt posesoarea a 5 produse Hauck pe care am cheltuit in jur de 400 Euro (as putea spune client fidel, pana acum... dar s-a schimbat); discutia se intinde pe 5 luni, si in final am ramas cu promisiuni si atat. Sper ca cei interesati de achizitionarea de produse pentru copii sa tina cont de intamplarea mea si sa aleaga in viitor o alta firma, macar in ideea ca mai rau nu se poate.

------------

Message No. 1

Wednesday, October 14, 2009 11:16 AM

To: service@hauck.de

Problems with service for Hauck Roadster

Dear Sir/Maddam,

I am writing to you because I own 5 Hauck products:

-one Carset,

-one Disney Highchair,

-one smaller stroller,

-two Roadster SL strollers.

First 3 products ware bought from Germany, but the two Roadster Strollers I bought in Romania.

All two Roadster SL strollers are defective because the wheels, in fact the tires, broke down as soon as one week after first usage.

One Roadster SL stroller has been changed by seller 3 times, after that I returned it to the shop and got a full refund.

What I need is replacement tires for the Roadster stroller that I still own because it was sold as new with only 30 days warranty.

I try to contact MINIBLU S.R.L. (http://www.miniblu.ro) your distributor in Romania to get some sort of service like buying the damn tires from them ,because I am unable to find the tires in other shops, but I was unable to contact MINIBLU S.R.L. by phone and no other service information is available on the site.

I need you to help me solve the problem of obtaining the needed set of tires for my Roadster stroller.

I believe that customers deserve some sort of service for their product and I am confident you can help.

Looking forward to be hearing from you soon.

Kind regards,

N Paun

tel:+4074XXXXX

------------------

Message No. 2

Thursday, October 15, 2009 9:16 AM

From: "Daniela Ionescu" <Daniela.Ionescu@miniblu.ro>

FW: Questions to the Service Department

Stimate domn,

Va rog sa imi comunicati daca este ok, cu dumneavostra sa va aducem aceste roti.

(o poza atasata cu imagine)

Multumesc.

Daniela

------------------------

mesajul a fost trecut "din mana in mana" prin mai multe adrese de email, ajungand de la adresa din Germania in Romania. In acest moment am crezut ca problema era rezolvata

-------------------

Message No. 3

Tuesday, October 20, 2009 12:21 PM

To:

Daniela.Ionescu@miniblu.ro, iwolbeck@hauck.de

To: Daniela Ionescu, Ilona Wolbeck

Re: FW: Questions to the Service Department

Dear Mrs Ionescu, as I wrote you back on October 15, 2009, I gladly accept the set of replacement wheels (AIR or ACW, whatever).

Problem is that I have no answer from you ever since.

That must be why, in the first place, I had to write to hauck.de support instead.

On the other hand, if I can get the wheels from Germany and it is a problem to send them to Romania, I can provide you with an address in Augsburg to send the wheels to, in case this will help.

Thank you.

Regards,

N Paun

-------------------

Message No. 4

Tuesday, October 20, 2009 12:35 PM

From: "Ilona Wolbeck" <iwolbeck@hauck.de>

AW: FW: Questions to the Service Department

Dear Mr Paun,

I send out the wheels yet last week to Mini blue, so they must get it soon and you will hear from them then.

best regards

Ilona Wolbeck

hauck GmbH + Co. KG

Serviceabteilung

Frohnlacher Str. 8

D-96242 Sonnefeld

Tel : +49 (0)9562 / 986 - (180 bis 184) u. (286 bis 289)

Fax : +49 (0)9562 / 8998

------------------------

Message No. 5

Friday, October 30, 2009 2:21 PM

To: "Daniela Ionescu" <Daniela.Ionescu@miniblu.ro>

RE: FW: Questions to the Service Department

Buna ziua,

nu as dori sa va deranjez, dar deoarece au mai trecut 10 zile si nu am inca un raspuns de la dumneavoastra ma simt nevoit sa va intreb care este situatia rotilor despre care am discutat si pe care sper sa le pot procura in final. Va multumesc anticipat.

Cu stima,

N Paun

--------------

Message No. 6

Monday, November 2, 2009 9:37 AM

From: "Daniela Ionescu" <Daniela.Ionescu@miniblu.ro>

RE: FW: Questions to the Service Department

Stimate domn,

Le-am scris celor de la hauck sa imi confirme data la care ne va trimite aceste roti pentru ca dumneavostra asteptati.

Am sa insist, deoarece nu am primit niciun raspuns.

Multumesc.

Daniela

-------------------

Message No. 7

Tuesday, November 17, 2009 10:34 AM

To: "Ilona Wolbeck" <iwolbeck@hauck.de>

Re: AW: FW: Questions to the Service Department

Dear Mrs. Ilona Wolbeck,

I do not want to be rude or impolite, but can something be done regarding my situation with the hauck stroller?

When I first wrote to you on October 14, more then a month ago, I was under the impression things will get solved, but I can not say they did.

Can you ,at least, help me locate the wheels at a seller in Germany so I may ask my friends to buy them for me before the holidays?

It was not able to find this type of wheels in Romania, but it's hard for me to believe same poor support service apply to German customers too.

Looking forward to be hearing from you soon.

N Paun.

P.S.

Below I kept our previous communication in case you do not recall my case.

------------------------------

Message No. 8

Wednesday, November 18, 2009 7:01 AM

From: "Ilona Wolbeck" <iwolbeck@hauck.de>

AW: AW: FW: Questions to the Service Department

Dear Mrs Paun,

sorry, but I send the wheels to Mini Blue, I talk to them and they will check this soon as possible, so you will hear from them.

best regards

Ilona Wolbeck

hauck GmbH + Co. KG

Serviceabteilung

Frohnlacher Str. 8

D-96242 Sonnefeld

Tel : +49 (0)9562 / 986 - (180 bis 184) u. (286 bis 289)

Fax : +49 (0)9562 / 8998

----------------------------

Message No. 9 -- the last one

Monday, February 8, 2010 9:45 AM

To: "Ilona Wolbeck" <iwolbeck@hauck.de>

Re: AW: AW: FW: Questions to the Service Department

Dear Mrs. Ilona Wolbeck,

I do not know if you remember my case, but last year in October I was asking for your help regarding some spear set of wheels for a stroller.

Needless to say that my situation remained the same during all this time.

What I would appreciate from you is a honest and official answer letting me know if you and your company can help me in any way.

N Paun.

------------------------------

Astept macar pe forum un raspuns din partea reprezentantilor Hauck.

O zi buna

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Citat:
citat din mesajul lui e_paunAstept macar pe forum un raspuns din partea reprezentantilor Hauck.
align="right" id="quote2">Cu protectia consumatorilor se ocupa ANPC-ul, nu forumul.Cu rotile si emailurile tot ANPC-ul isi umple timpul mai bine.
align="right" id="quote2">ma distrez la toate postarile tale....esti fantastic!(nu Romeo)la subiect: am fost posesoare de carucior Hauck Shop'n Drive....m-a tinut 2 ani fara sa am vreo problema cu el....a mers brici...il strangeam in doi timpi si trei miscari, acum l-am dat mostenire la niste prieteni care tot asa n-au nicio problema! cred ca depinde si de noroc....opriti planeta....vreau sa cobor!!!! [zirea]id="Georgia">id="size1">id="purple">

Decat bataia asta de cap mai bine cumperi rotile. Noi avem Hartan si la fel am incercat sa obtinem o roata ca una din ele facuse pana si nu am reusit.Pt ca imi place mult carutul am cumparat roata, pt cei 20 euro cheltuiti nici nu merita bataia de cap. De atunci nu am mai avut probleme.

Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani

A ticket to hell has never been funnier

Noi am avut Hauck Roadster Duo (acelasi model doar ca e la dublu [:D])

Probleme cu rotile... la una a explodat cauciucul in prima luna de folosire, la alta, dupa aprox 1 an, s-au rupt spitele...

Husele prinze in o mie de suruburi, iar singura varianta ar fi sa-l speli undeva la curte sau la spalatorie auto, cu furtunul... nu prea merge demontat si spalata doar husa la masina (cum faceam f. simplu cu altul)... iar ca spatar are un carton presat, mai gros... si dupa ce l-am spalat de 2 ori s-a rupt... La celalalt carut aveam spatarul dintr-un plastic, si putea fi scos din husa... nu am crezut ca asta are carton [bang]

Concluzia: nu-l recoamnd nimanui. La carucioarele de gemeni sunt prea putine variante la preturi normale... asa ca nu prea am avut de unde alege... si nici nu credeam ca este atat de prost... in plus e f. greu (chiar si cel simplu).

Eliana cu [buburuza] Elena (23/10/04),id="red"> [buburuza] Andrei & [buburuza] Mihai (03/03/07)id="green">id="size1">
id="right">

Sa inteleg ca problema este cu cauciucurile? Au camera?Ai facut pana?

Recunosc nu am avut rabdare sa citesc tot ...dar.. noi avem un three wheeler cu roti f mari, am facut de mai multe ori pana si nici prin cap nu mi-a trecut sa cer inlocuirea rotilor.

Nu plec pe distante mari fara kit-ul pt pene.E usor de folosit.Odata l-am folosit chiar intr-un mall.Eram in vacanta si aveam kit-ul la mine.Sotul a desfacut roata, a scos cauciucul, s-a dus la baie si l-a scufundat in chiuveta sa vada pe unde iese aerul, a aplicat plasturele si solutia si gata. Ce ma faceam la 3 continente distanta de locul unde l-am cumparat si la inceput de vacanta daca nu faceam pana si asteptam schmbatul rotilor?

Banuiesc ca se gaseste asa ceva si in RO sau poti comanda pe net.

Carucioarele cu roti cu camera vor face pana mai devreme sau mai tarziu si nu depinde de producator ci de noroc. Ca nu se stie peste ce ai trecut cu el.

Nu cred ca imi inlocuia nimeni rotile si am dat 500 EUR numai pe un carut nu pe 4 produse.

Daca e alta problema, da , cere inlocuire neaparat dar pt pana nu mi se pare normal.Daca iti luai bicicleta cereai in locuirea rotilor la pana??

Bafta it doresc!

Lara [gravired] w15+ si Huckleberry Errie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

India

• 7 months later...

Noi am cumparat un carucior Hauck Condor in primavara. Am fost incantati! Dupa ce am batut tot Clujul si nu am agsit decat carucioare ori ieftine si slabute, ori atat de scumpe incat nu se incadrau in bugetul nostru, am ajuns la Real la ceea ce parea idealul carucioarelor: roti nu prea mari, suspensii, se pliaza umbrela (spatiul o mare problema la noi) si la un pret rezonabil.

Dupa 2 saptamani, cedeaza franele, adica nu mai stateau ridicate cum ar trebui sa stea ci se lasau tot timpul, ceea ce bloca mereu roata si aveau un click-ait enervant.

L-am dus inapoi. N-i l-au schimbat. Urmatorul, aceeasi problema la exact acelasi interval de timp.

Dar eu apucasem sa ma indragostesc de el si de cat e de practic si de frumos si de usor si....

Asa ca sotul meu a inceput un ritual ~ saptamanal in care dadea jos rotile si le spala si le ungea cu ulei ca sa faca masinaria sa tina. A si tinut, cam 5 luni, pana cand problema s-a inrautatit dincolo de limita suportabilitatii (chiar si pentru romani inventivi si care repara tot :-))) Asa ca am cautat pe net si surpriza: pe forumuri din Germania si UK exista multi cumparatori de Hauck Condor care au trecut prin aceleasi probleme si care se plang. Se pare ca acest model are un viciu de fabricatie in ceea ce priveste sistemul de frana pe cablu si sistemul de deschidere (pentru ca nici nu se mai deschide ca lumea!)

Azi am dus inapoi caruciorul la Real, si spre surpriza mea ne-au returnat banii fara niciun comentariu.

Caruciorul este in continuare in oferta la Real, dar ar fi bine sa va ganditi de 2 ori inainte sa-l cumparati, mai ales ca oferta chiar "suna prea bine pentru a fi adevarat".

Poate ca problema e una care tine de modelul in sine, si nu de marca Hauck in general.

Ca service-ul, in Ro, e ultra mega prost si aproape inexistent, sunt de acord.

Cred insa ca ai asteptat o gramada de timp, ai contactat pe cine nu trebuia, si cand n-ai rezolvat problema cu unii, n-ai cautat mai departe pe linie ierarhica.

Nu cred ca e grozav sa iti consumi atata energie ca sa iti rezolvi o problema, dar din pacate asta e situatia in Ro.

In paralel spun ca eu am avut experiente placute si cu Miniblu, cand am avut de schimbat jucarii, ba chiar in lipsa de stoc, mi-au adus jucaria de la depozit, m-au sunat sa ma anunte ca ma pot duce sa o iau, o data a durat chiar cateva saptamani, credeam ca m-au uitat cu jucaria mea cu tot!

Am avut si carucior Hauck, ii pot reprosa doar ca era al naibii de greu (gol, 14 kile [bang]) si cam dificil de strans, dar in rest, super carucior, a dus glorios cate 2 ani, 2 copii pe rand.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...