Fiquelle Publicat Martie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2010 Va rog recomandati-mi o imprimanta buna si ieftina, care sa aiba cartuse ce pot fi reincarcate acasa, cu seringa...am trei imprimante si niciuna nu mai merge...Am 2 Canon-uri, mergeau OK, le incarcam eu, dar deodata au picat. Am auzit ca au cip sa nu scoata decat un numar limitat de copii, apoi se reseteaza automat...am mare nevoie de fise pt scoala, iar noua, profesorilor, nu ni se deconteaza aceste consumabile, le facem din banii nostri, asa ca imi trebuie ceva ieftin si usor de folosit...Multumesc anticipat. MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriella1 Publicat Martie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2010 ti-as recomanda o multifunctionala un HP Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiquelle Publicat Martie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2010 Se incarca cu seringa? MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriella1 Postat Martie 24, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2010 Citat:citat din mesajul lui FiquelleSe incarca cu seringa?MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)align="right" id="quote2">Da !Gabriela"Stelele care cad nu pier,Stelele care cad se duc pe un alt cer" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.