Porumbita Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 baiatul are 2 ani si 10 luni; de la inceput am fost impotriva decalotarii; insa de ceva luni sotul imi tot zicea ca nu e ok cum se prezinta situatia pe acolo si intrucat si mie mi se pare ca parca s-a mai lipit un pic pielita (ramasese fff putin vizibil varful) am mers la pediatra; care evident mi-a zis ca nu e ok, ca tr mers la chirurgul pediatru sa rezolve problma am fost acum 2 saptamani, operatiunea in sine a durat un minut, problemele lui ca nu mai vroia sa faca pipi vreo 3-4 zile (zile in care l-am dat cu crema dar nu am putut decalota cat a zis chirurgul); dupa alea trei zile si tone de explicatii la copil am continuat cu dat cu crema inca vreo 5 insa decalotarea nu se face pana la capat, ci pana undeva chiar sub capul putei; de decaltat acum o face singur la baie sa se spele acum eu am destule mustrari de constiinta ca nu ar fi trebuit sa fiu de acord cu operatiunea insa sunt evident tardive, faptul e consumat (desi toti in jurul meu, parinti de baieti, zic ca e ok) de fortat clar nu vreau sa il fortez sa se duca pielita aia mai in jos insa imi e sa nu fi trecut degaba prin chin zilele alea dc tot s-a lipit partial la loc si nu stiu ce papuci sa fac am gasit aici pe DC subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140149&ARCHIVE=true&nm=Mercurialis-Salbecrema-pt-decalotare si ma gandeam dc crema aia e buna sau nu (nu am mai gasit alte subiecte pe net ref la ea) vreau pareri cu privire la crema asta sau dc ati trecut prin operatiunea decalotare cum ati procedat mai departe ms anticipat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 daca nu se decaloteaza complet inseamna ca a facut aderente si mai bine ar fi sa mergi iar la doctor. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 14+ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyc Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 Nu stiu ce sa zic cu decalotarea asta...Paul nu e decalotat si toti medicii la care am fost cu el (am schimbat 4 pediatrii de cand s-a nascut) au fost impotriva decalotarii. Se uitau foarte urat la mine cand le vb de asa ceva, gen "da ce aveti doamna cu putzulica copilului?? face pipi normal, nu a facut infectii urinare...lasati-o in pace!"......asa ca am lasat-o in pace! Dpdv medical nu se justifica decalotarea la baieteii fara nicio problema urinara sau infectioasa....e mai mult vorba de "o moda" sau de un obicei al tarii respective. Eu zic sa nu iti para rau, asa se face in Romania, toti te indeamna sa o faci, inclusiv medicii.... In Franta cand i-am vb pediatrului de asa ceva, mi-a vorbit de parca as fi venit dintr-o tara africana, cu obiceiuri ciudate....si mi-a zis ca nu se mai indica de cel putin 20 de ani decalotarea baieteilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 Daca Porumbita a ales ca decaloteze este treaba ei. A cerut ajutor. Daca poti ajuta bine, daca nu ce rost are sa/i faci tu morala? Sunt nspe mii de subiecte legate de decalotare si pana la urma este alegerea fiecaruia. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 14+ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miereamara Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 Porumbita noi nu am decalotat baiatul, a inceput el sa se decaloteze singur la baie pe la 2 ani cand l-a pocnit curiozitatea. Oricum ce voiam sa spun este ca nici la el nu e decalotat complet, mai e pielicica lipita intr-o parte (dedesupt), am intrebat medicul si a zis ca e normal, daca se decaloteaza mai mult decat partial si nu are probleme cu urinarea sau infectii urinare nu ar trebui sa aiba probleme. Tiny baby gator Baby gator id="size1"> Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbita Publicat Octombrie 31, 2011 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2011 multumesc de raspunsuri! nu percep raspunsul lui pyc ca pe o morala, mai degraba sa il asa asa cum e acum!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbita Publicat Noiembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2011 alte pareri? crema aia nu a folosti o nimeni mai recent? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Noiembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2011 O folosesc eu de vreo 3 sapt. Dar recunosc ca sunt si zile cand uit sa-i dau. E un mic progres, s-a desprins putin, foarte putin. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbita Publicat Noiembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2011 si pt care din cele 2 variante de crema ai optat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Postat Noiembrie 1, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2011 Mercurialis Salbe de la Wala, tubul cu alb si rosu. Eu sunt contra decalotarii fortate, dar sotul zicea ca el e nelinistit ca la 5 ani nu i s-a desprins pielicica total, pediatrul a zis ca nu e mare problema si el crede ca se va desprinde daca perserveram la baie sa decalotam cate putin, fara sa fortam si a zis ca e si el curios ce rezultate da crema. Nu stia, i-am spus eu ce si cum. Practic mai e prinsa intr-un punct. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.