Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Magazinul No1 din Bucuresti (Tineretului) :(

Recommended Posts

Fetelor,

ma mai descarc putin povestindu-va si poate spunand asta nu o sa pateasca si altii ce am patit eu...

Langa Mega Image-ul din Tineretului, mergand spre parc e un magazinas de incaltaminte si genti - No. 1 - nu foarte ieftin.

Am cumparat de mai multe ori de la ei cate ceva si de majoritatea datilor m-am pacalit dar am trecut de fiecare data peste pacaleala pt ca fie imi inlocuiau produsele stricate fie imi dadeau banii imediat.

Dar sfatul acela intelept cu "prost sa fii dar sa-ti revii..." la mine nu a functionat, tot acolo am ramas [alcool]

...si mi-am luat cizme, la reduceri cu 270 ron...foarte faine care in 15 zile de la achizitionare si mai putin de 5 zile de purtat au format in fata niste santuri cu crapaturi in piele de toata frumusetea.

Ma duc la madam, i le arat, vede ca e o mare problema si zice sa i le aduc ca mi le schimba la fabrica.

Bucuroasa i le aduc si zice ca ma anunta ea cand se rezolva.

Buuuuuun, astept eu 3 saptamani si intreb la magazin ce se intampla cu cizmele, vanzatoarea zice ca nu mi le mai schimba si ca imi da banii inapoi. Intreb: cand ? o suna pe paroana si ii zice de fata cu mine ca intr-o saptamana jumate, cam asa, pana le mai intra niste bani ca oricum au pbleme cu banii, nu au platit salariile etc. Inteleg si iarasi astept...nmk !!! Intre timp imi cumpar cizme ca era frig si avem nevoie.

Dupa 2 saptamani si ceva ma duc alaltaieri seara in drum spre casa si o intreb pe vanzatoare cand imi dau banii si-mi zice ca nu mi-i mai dau, ca a zis patroana ca imi schimba producatorul fetzele de la cizme si deci imi vor aduce alte cizme [bang]

Ii spun frumos sa-i transmita patroanei ca nu mai vreau cizmele ci banii inapoi asa cum mi-au promis si pana la urma ajuns sa discut cu patroana pe telefon ceva de genul: eu nu va mai dau banii, o sa va inlocuim la fabrica fetzele, dar...nu stiu cand, vorbiti daca vreti cu producatorul !!! deci eu, cu banii luati, cu cizmele returnate, dupa 1 luna - timp in care mi-am cumparat alte cizme... - ma trezesc cu scorpia care imi spune ea sa vbesc direct cu producatorul si ca orcum nu imi da banii inapoi !

Plec megafrustrata si plina de nervi si pe drum spre casa imi dau seama de toate neregulile pe care le-au savarsit gen nepredarea procesului-verbal de returnare intr-un exemplar si sotului meu care a adus cizmele la magazin, trecerea unui numar de mai mult de 15 zile de la predare fara rezolvare (or legea asta prevede) si multe altele...si o sun pe vanzatoare si-i zic: eu nu mai vreau nici banii si nici cizmele dar maine veti avea 2 reclamatii - una la OPC si una la fisc si 2 controale pentru ca sunteti varza cu actele ...amenzi de cel putin 1500 ron...din intamplare sunt avocat, imi stiu drepturile.

In jumatate de ora sunt sunata sa vin sa-mi iau banii. Scarbos !

Nu cumparati dragilor nici morti ceva de la - NO. 1 (oare la ce s-au gandit cand au pus aceasta denumire ??!!)- pentru ca au preturi foarte mari, marfa foarte proasta, se strica in termenul de garantie (macar atat..) iar despre atitudine..ce sa mai zic !

feriti-va !!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ai avut noroc, eu mi-am luat cateva randuri de incaltaminte cu mari probleme de la primele purtari, piele care se cojea, culoare sterasa, talpi dezlipite etc

Deabia dupa incidentul cu cizmele m-am jurat sa nu mai calc pe acolo.

Cred ca ei iau marfa proasta, facuta prin tara pe la tot felul de fabricutze si o vand de cateva ori pretul.

Citat:
citat din mesajul lui gabrieladum
de obicei preferam sa dam mai putini bani pe ceva de mai slaba calitate decat mai multi bani pe ceva mai bun. dar asta e, daca nu sunt bani..
align="right" id="quote2">Gabi , scuza-ma numai putin ... stai sa imi revin din uimire[:D]Jeff a dat 270 de lei , adica 100 de dolari la reducere!!!!!!!!!!!Nu stiu cat castigi tu , da' pt. multi asta este o suma astronomica.[:D]Eu prefer sa-mi cumpar 100 de perechi frumoase cu 10-50 de lei decat sa dau pe 5 perechi toata suma asta.Si zau ca din pantofii aia pe care am dat 10 lei [:D] nu mi s-au rupt/stricat , in schimb cand am luat niste cizme de la Amely cu o suma maare mi s-au dus dupa nici o luna.***Fur is for petting**http:/www.4animals.ro/ajuta.html/www.adoptiicaini.rowww.adoptiipisici.ro

Jeff, sintem cu totii alaturi de tine acum cand treci prin aceste momente atat de triste. S'au mai vazut cazuri asemanatoare, de exempu butelii de aragaz confectionate necorespunzator care au explodat lasand oamenii pe drumuri, prin vecini, pe pereti si tavane, dar o cizma scalciata niciodata. Asa ceva era de neconceput in mintea noastra pana ti s'a intamplat tie.

Sa va intareasca Dumnezeu pe la cusaturi si sa va dea putere in flecuri sa treceti peste asta!

Come to the Dark Side.id="white"> We have cookies!
id="right">

am luat o singura data de la ei, acum cativa ani, niste pantofi sport din piele-intoarsa, ii mai am si acum :)

Mai recent am intrat la ei, dar n-am vazut nimic sa-mi placa, plus ca erau cam scumpe

Tot la reduceri la Leonardo mi-am luat 1 pereche cizme din piele cu 100 RON.... mi se pare foarte mult cat ai platit tu, 270 RON...

Ingrid si Cristi 7 ani

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...