Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mgabi
BunaA cumparat cineva lapte praf pt bb tofer de la farmacia Tei. Se pare ca este mai ieftin, dar nu stiu daca este si aceeasi calitate. Cum se poate cumpara on-line fara reteta?
align="right" id="quote2">Laptele praf Lactana de la firma Topfer - daca vorbesti despre el - se elibereaza fara reteta de la orice farmacie. Din cate stiu eu se gasesc in reteaua de farmacii Dona, dar e posibil sa fie si pe la alte farmacii.Eu nu am auzit sa cumperi lapte praf cu reteta, avand in vedere ca multe marci sunt comercializate in supermarket-uri. Pretul este in jur de 48-50lei per cutie. Laptele este importat, nu produs si nici macar ambalat in Romania, asa ca, cel putin teoretic, nu are cum sa fie contrafacut / de calitate mai slaba. Teoretic, ca practic orice e posibil.Eu ii dau copilului mei lapte Lactana de la 6 luni. Acum are 1an si 9 luni. Probabil se gaseste si online, dar nici online-un nu ofera garantia originalitatii produsului. Mai ales online![mamica] de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita
Distribuie pe alte site-uri

Mgabi: garantat e acelasi lapte. L-am descoperit si eu de curand. Este incredibil de ieftin la ei fata de alte farmacii. Chiar azi am luat de la ei 2 cutii (in fine, eu am luat Lactopriv ca asta mi-a trebuit acum, dar cu siguranta cand revenim la Lactana de acolo iau). Totul e mult mai ieftin la ei, am constatat de cateva zile de cand le tot pritocesc site-ul ... Asa ca fara grija, e acelasi lapte cu termen pana in 2013 (cel putin asta am nimerit eu)

Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Probabil se gaseste si online, dar nici online-un nu ofera garantia originalitatii produsului. Mai ales online!

align="right" id="quote2">

Hai mah ce naiba, cum puteti sa va indoiti de ce vinde o farmacie atat de mare ? Chiar credeti ca si-ar permite sa ambaleze Bebelac in cutie de Topfer si sa le vanda ?! Pai nu va dati seama ca i-ar desfiinta definitiv ? Sa fim seriosi ....

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320
Mgabi: garantat e acelasi lapte. L-am descoperit si eu de curand. Este incredibil de ieftin la ei fata de alte farmacii. Chiar azi am luat de la ei 2 cutii (in fine, eu am luat Lactopriv ca asta mi-a trebuit acum, dar cu siguranta cand revenim la Lactana de acolo iau). Totul e mult mai ieftin la ei, am constatat de cateva zile de cand le tot pritocesc site-ul ... Asa ca fara grija, e acelasi lapte cu termen pana in 2013 (cel putin asta am nimerit eu)Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010
align="right" id="quote2">Ce inseamna incredibil de ieftin? Si se mai plateste vreo taxa de livrare? La Donna e 45 cu reducerea de pe card.Mami de Miruna si de Vladutid="red">

La dona este 48 cu card (s-a modificat demult pretul si la dona) iar la tei e 38.

10 lei la cutie in conditiile in care eu cumpar 3 / luna mi se pare o diferenta enorma. Daca puneti si transportul .. e alta treaba ... 140 e transportul parca. Atunci nu mai renteaza. Eu vorbesc sa il cumperi de acolo direct.

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320
Citat:
citat din mesajul lui blue_flowerProbabil se gaseste si online, dar nici online-un nu ofera garantia originalitatii produsului. Mai ales online!
align="right" id="quote2">Hai mah ce naiba, cum puteti sa va indoiti de ce vinde o farmacie atat de mare ? Chiar credeti ca si-ar permite sa ambaleze Bebelac in cutie de Topfer si sa le vanda ?! Pai nu va dati seama ca i-ar desfiinta definitiv ? Sa fim seriosi ....Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010
align="right" id="quote2">Ma refeream la orice produs vandut online, nu neaparat LP - in cazul de fata.Si da, stiu despre contrabanda cu medicamente. Exista medicamente contrafacute, exista LP contrafacut, exista orice contrafacut. Am un prieten care lucreaza cu medicamente si care ne-a povestit despre medicamente contrafacute![mamica] de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...