Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna seara,

O parte din membrii DC stiu ca din jurist m-am transformat peste noapte in profesor [bang].In fine, mi-e drag ceea ce fac, imi plac copii ,am momente in care i-as lua pe toti si la mine acasa -pe cativa dintre ei chiar i-am si adus [:)]- pentru ca sunt minunanti,pentru ca un copil simte atunci cand iti este drag.

In fine, ideea e alta:pe data de 20 a fost ziua francofoniei.In mod normal trebuia sa fac o activitate extrascolara .N-am putut s-o tin ptr ca am fost in medical dar asta nu inseamna ca am renuntat. Participa in special copiii de clasa a 4-a -e un fel de ora deschisa, cu mentiunea ca vor fi angrenati si copii de clasa a 6-a, a 7-a - cu recitarea unei fabule si a unei poezii-(nu e vorba de niciun favoritism ci doar faptul ca am lucrat mult mai usor si au fost mult mai receptivi pentru ca i-am luat cam de la 0 ) iar in jur de 20 de copii vor fi "invitati".

Eu vreau sa ofer cate ceva simbolic tuturor copiilor, ceva care sa le aduca aminte de ziua asta, ceva care sa pastreze acolo in cutiuta lor si sa spuna "asta e de la Doamna care ne-a invatat".Dar ,sincer nu prea ma taie capul ce.

Am pregatit pentru fiecare cate un stegulet al Frantei, cate un ecuson cu emblema -sigla francofoniei dar mi se pare banal.

Imi puteti da vreo sugestie? Multumesc!

Mentionez ca activitatea o voi tine vineri.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

• Administrators

este impotriva regulamentului sa ai doua mesaje similare - am schimbat titlul de la cel de la generale care sa fie mai usor de gasit solutii iar pe asta am sa il inchid. succes/[flo]

Citesc cu placere: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="navy"> |id="Georgia">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...