ckristina Publicat Noiembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2011 ati vopsit pal melaminat? vreau sa schimb culoarea mobilierului din dressing si am tot citit ba ca merge,ba ca nu; ati modificat astfel mobila? CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010) de la o inima mare la inimioara Soniei! www.inimacopiilor.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lbelciug Publicat Noiembrie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 10, 2011 Da, Cristina, eu am vopsit mobila din pal a copiilor cand le-am facut camerele daca iti mai amintesti. Mergi cu incredere pe vopselele Benjamin Moore, in Bucuresti au magazin pe Stirbei Voda. Gasesti acolo vanzatori amabili sa-ti dea toate informatiile de care ai nevoie, tu doar nuanta dorita s-o alegi. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.