Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie-octombrie 2007 (48)

Recommended Posts

Valentina am retinut...in caz de bebe 2 voi proceda si eu ca tine [;)]....sperind sa fiu la inaltime...

Roxana ma bucur ca te-ai mai linistit [pup]...si la multi ani pt ieri! sa va iubiti si sa fiti fericiti toata viata![flo]...si nu te mai necaji ca ai uitat de aniversare,se mai intimpla....noi anul asta am facut okii cit cepele cind am primit mesaj de la mama in care ne felicita....pur si simplu aveam atitea pe cap (tocmai cumparasem apartamentul si eram in plina zugraveala,plus ca-mi intirziase CM si nu reuseam sa inteleg de ce [:D]),ca am uitat complet amindoi de aniversarea casniciei...

Roxali pai erau la 10€ pt ca erau in plina licitatie [:)]...majoritatea obiectelor acolo se vind la licitatie....ar fi fost bine sa fie 10€,insa se pleaca de la nimic (de fapt transportul care costa si el 20-30 €) si se ajunge la sume frumusele,desi muult mai convenabile decit in magazin...

Noi am luat culla cu 83 €,dintre care 27€ transportul...licitatia incepuse de 1,50€...

Picca [gravi] 32+ cu [baietel] Matteo

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna tuturor gravidutelor si multi[pup].

Va citesc de la inceput da nu am scris ca nu am avut probleme, dar acum as avea si eu o intrebare ptr voi, daca puteti sa ma ajutati:

Voi mergeti la cursuri prenatale? Credeti ca sunt folositoare?

Am inteles ca se tin la Universitar si la Filantropia.

Voi ce stiti?

isa13belle [gravi] 30 sapt, [fetita]

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...