miha_buc Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Buna dimineata! Imi pare rau daca mai exista un alt topic deschis pe aceasta tema si l-am creat si eu pe acesta, dar am tot cautat pe forum si gasesc doar subiecte inchise. Eu am 19 ani, iar anul trecut am observat ca dupa menstruatie (cam la 1-2 saptamani) mai aveam sangerari( 1 sau 2 zile dar nu erau la fel ca menstruatia , ci mai putin). Am foat la un doctor in septembrie care mi-a luat doar secretie si mi-a facut papanicolau si mi-a spus ca sangerarile pot fi din cauza ovulatiei. Dupa aceea, au inceput sa apara crampe fara motiv ceea cem-a speriat si m-a facut sa consult alt medic asa ca in decembrie am fost la Dr. Takouzli, care mi-a facut o radiografie si mi-a spus ca am un fibrom pe partea dreapta a uterului si unul care imi apare pe stanga. M-am speriat foarte tare si am tinut tratamentul care mi l-a dat, insa dupa atata timp tot nu am scapat de acele crampe si dureri in timpul actului sexual asa ca ieri am fost la Dr. Popa Ana/Anca de la Medsana. Aici mi-au fost facute 2 tipuri de ecografii si mi-a spus ca am ovarul drept aproape lipit de uter, uter fibromatos dar si 2 nodule care au in jur de 1,20 cm respectiv 1,46. Va rog sa imi spuneti si mie cat de grav este si daca se rezolva ceva fara operatie.... eu nu am putut-o intreba nimic pe doctorita deoarece eram destul de speriata de ceea ce imi spusese.... O zi buna![help][help] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lia Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 liniste-te si mai du-te la un doctor, dar de data asta sa intrebi si ce este de facut, deaorece cu sanatatea nu este de gluma. acum pun si eu o intrebare poate indiscreta: de ce nu te duci si cu mama ta?? fata mea are aproape 17 ani si intr-o situatie similara cu a ta eu as insoti-o la doctor, daca nu sa pun doctorului 100 de intrebi, macar pentru suport moral!! multa sanatate!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.