iul_aug2010 Postat Martie 25, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size3">http://[/url]Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50],51,52,53,54,55,56,57,58,59,60_________________________________________________________________________________id="green">Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">99id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[gravi]id="size3"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size2">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi],din care 2id="red">id="size3"> cu [fetita] id="Script MT Bold">id="left">[gr Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_vlad Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 multumim de noul capitol...[flo][flo][flo] Anca +19s [fetita] ELENA-MARIA id="red">si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) id="blue"> POZE VLADUT id="blue"> "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Bocaid="Trebuchet MS"> POZE VLADUT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina2005 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Neatza! N-am nimic special sa va spun, doar ca si eu am renuntat total la sare, la indicatia medicului, ca sa ii fac piscinuta bebelului. Lalala, si eu am strat de grasime pe burtica si bebe se vede cand da un sut, uneori sare cu tot cu plapuma de pe burta. Probabil avantajul meu e ca stau mereu un pat si deja ii stiu si programul, se trezeste odata cu mine la 7 30-8 si pe tot timpul zilei doarme cu intermitente, cateva zeci de minute. La 21 da stingerea, desi eu mai stau pana pe la 22-23. Va pup, sa aveti o zi frumoasa si sa veniti cu vesti bune! ________________________________ Alina, [gravi] 24+ cu [fetita] Aida Alexandra Fetita meaid="green">id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris2010 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui anca_vladmultumim de noul capitol...[flo][flo][flo]Anca +19s [fetita] ELENA-MARIA id="red">si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) id="blue">POZE VLADUT id="blue">"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Bocaid="Trebuchet MS">POZE VLADUT align="right" id="quote2">Anca, iti apare in plus la semnatura POZE VLADUT[:D], In rest arata super!Crissy, tu esti vigilenta sa ne schimbi capitolul??? Multumim[pup].Crisid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [gravi] 23+ cuid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul_aug2010 Postat Martie 25, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2010 Voi trimite in contul comun 2 linkuri la doua retete pentru Pasti: tort de branza (noi il facem in loc de pasca, e delicios) si cozonac, id="size3"> reteta pufoasa si gustoasa mostenita de la mama. Ambele retete sunt postate de mine pe site-ul respectiv. Felicitari fetelor pentru vestile bune de la eco si asteptam si azi vesti la fel de bune. Pupici [flo] C. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurika1982 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 CAPITOL NOU! ooo sa fie numai cu vesti bune si veselie.sambata schimbam saptamana[pk].si plecam la concediu yupii!!.vinerea viitoare megem la morfofetala..o sa intru seara sa va zic daca am aflat ce e.bebe face gimnastica, vad. parca simt 2 picioruse pe dreapta.mai devreme era pe la buric[:D].Oare Elena o f terminat cu mutatul?Noi asteptam marfa din America - 5 cutii mari avem..sotu nu ma lasa sa cumpar nimic..a zis macar sa aflam ce e bebe ca sa ii luam hainutze personalizate.:D Pupicei[pup] Laura [gravi] 21+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris2010 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Fetelor, ma iertati ca va bat la cap cu perna gravidei, dar chiar vreau sa-mi iau. Am cautat pe net si toate sunt umplute cu bilute de polistiren (care am inteles ca scartaie), chair daca sunt mai ieftine sau mai scumpe. Cu umplutura de bumbac, cum zicea Dragaica, n-am gasit. Fetelor care aveti asa ceva si nu fosneste, cu ce este umpluta. Multumesc[flo]. Crisid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [gravi] 23+ cuid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul_aug2010 Postat Martie 25, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 25, 2010 Cris, eu si michelle, am creat subiect nou aproape in acelasi timp, dar am dres-o pana la urma. Sa lesin dimineata cand am vazut 15 pag scrise, aseara va lasasem pe la pag 4[alcool][alcool][alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris2010 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Citat:citat din mesajul lui iul_aug2010Cris, eu si michelle, am creat subiect nou aproape in acelasi timp, dar am dres-o pana la urma.Sa lesin dimineata cand am vazut 15 pag scrise, aseara va lasasem pe la pag 4[alcool][alcool][alcool]align="right" id="quote2">da, da... lucram in doua schimburi. Unele burtici sunt mai active ziua, altele mai pe seara[:D].Crisid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [gravi] 23+ cuid="size3">id="Times New Roman">id="blue">id="size2"> [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurika1982 Publicat Martie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 25, 2010 Fetelor, ma scoate din minti idiotul asta de sef.cica sa ma apuc sa imparturesc vreo 50 de foi A1 (din alea cearceaf).am fcut 3 si deja ma ia cu dureri de spate.si asa aveam dureri de spate inainte sa fiu gravida, daramite acum?! ma enerveaza oamenii astia tembeli.muncesc de la 9 la 6.stiti ce mi-a zis ieri?maine stai peste program fiindca saptamana viitoare ai concediu.pe bune de nu merita sa bag medical din iunie si gata sau poate chiar mai devreme.e dus cu capu..o sa-i zic ca mi-e rau si gata.nu are copii si habar nu are ce e aia intelegere.[q] Laura [gravi] 21+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts