Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

insarcinata sau nu?

Recommended Posts

Buna, am si eu o nelamurire, care nu-mi da pace de aproape 2 saptamani. trebuia sa-mi vina CM pe 23 oct, nu a venit in schimb a 2a zi am observat pete de sange pe hartia igienica dupa ce urinam, protej slipul era curat.Asa si a 3a.A 4 zi am crezut ca a venit dar nu a fost asa au fost doar cateva pete pe absorbant, ca si cum ar fi prima sau ultima zi, o cantitate mica si nici culoarea nu era ca de obicei.Doar atat o singura zi. In schimb acele pete de sange pe hartia igienica au aparut pe toata perioada cat ar fi trebuit sa fie menstruatia. Stari de voma, dureri de burta sunt si ma simt mai tot timpul balonata. Am facut 2 teste, ambele au iesit negative.(primul test pe 25oct, apoi am repetat testul pe 1nov). As putea fi insarcinata? (In aceasta perioada am avut contacte sexuale fara sa simt vreo durere care sa ma puna pe ganduri.) o seara frumoasa.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Atunci, ai inceput cumva o cura de slabire? Menstruatia se deregleaza si atununci cand lipsesc alimente esentiale. Ne trebuie proteine, acizi grasi, vitamine si minerale. Ciclul nu va reveni la normal fara alimente bogate in vitamina B6 (cereale integrale, alune, legume, carne), vitamina E (nuci, seminte, castraveti, masline, salate, uleiuri vegetale), magneziu (din nou alune, nuci, cereale si legume verzi) si potasiu (banane, rosii, cartofi, broccoli, orez brun, carne). Sa nu uitam nici de lactate si oua.

nu nu am inceput nici o cura de slabire, ca sunt multumita asa cum sunt :) si am tot timpul grija la ce mananc pentru ca am un stomac sensibil. multumesc de raspunsuri. Pana acu nu am avut probleme cu CM a fost tot timpul normal, stiam ca dupa 27 zile vine si dureaza 3-4 zile. Dar luna oct nu-mi dau seama de ce a fost asa si stiind ca am avut contacte sexuale neprotejate, ma gandeam poate e ceva :)

Se poate sa fi insarcinata; testele de sarcina pot fi negative daca se fac prea devreme, daca nu este bun sau daca urina este prea diluata; pt siguranta fa un test de singe; este cel mai sigur da eroare doar daca e o eroare umana sa zic asa adica e procesat gresit de cineva dar se intimpla f rar. Eu zic ca esti sau iti doresti asa de mult sa fii incit iti "produci"autosugestiv aceste simptome.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...