Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cresa 13 program

Recommended Posts

Buna ziua. Imi puteti spune care este programul de la cresa 13 din Drumul Taberei? La ce ora pot lasa copilul dimineata si cand il pot lua? Pe site am vazut 6-18, dar dim experienat al alta cresa stiu canu se respecta acest program. imi puteti spune cum sunt conditiile? Mancarea? Curatenia? Ce face acolo un copil de 2 ani? Ce pregatire are personalul? Se poate intra si altfel decat asteptand raspuns oficial la cererea oficiala? Multumesc foarte mult pentru ajutor. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Of, daca ai cauta un pic, ceva mai in urma, sa vezi cate pagini gasesti cu discutii despre cresa asta... Chiar daca are alt nume: Cresa Drumul Taberei", "Cresa de la Drumetul"... E drept ca discutiile de acolo is ceva mai vechi. Ce pot sa iti spun e doar ca in urma cu vreo 2 ani s-a schimbat directoarea, Nu mai e d-na doctor Bogza. Sfat: foloseste functia cauta.

Ronin, multumesc pentru sfat, am folosit functia sugerata de tine si of, am aflat ca cea despre care vorbesti tu, chiar este alta cresa, nu cea care ma intereseaza pe mine. Of, deci informatiile nu-mi sunt de folos.[flo] Daca este vreo mamica care stie din experienta cum este la cresa 13, va rog sa-mi impartasiti informatiile voastre. Urmeaza sa-l duc pe cel mic la cresa si as vrea sa stiu cate ceva de la mamici care au copiii acolo. Multumesc. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...