Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bravo Andira!Iepurasi de mar-apr 2010 (125)

Recommended Posts

[majoreta]Bravo Andira![majoreta]

[majoreta]Bravo Ioana_fota![majoreta]

[majoreta]Bravo papushicata![majoreta]

id="red">id="size4">

[iepu]VIN IEPURASII!!![iepu]id="green">id="size5">

Iris Alexandraid="red"> [bebic] de Andira

Maria Alexandraid="red"> [bebic] de Ioana_fota

David Nicholasid="blue"> [bebic] de papushicata

Andreiid="blue"> [bebic] de michelle_sf

Oana Iuliaid="red"> [bebic] de nemary

Mateiid="blue"> [bebic] de bobita2010

Alex Cristianid="blue"> [bebic] de cristinicuta

Angela Ioanaid="red"> [bebic] de mihaelagrosan

Codrin Fabianid="blue"> [bebic] de Babyangel

Ingrid Evelineid="red"> [bebic] de Cristina30

Ema Valentinaid="red"> [bebic] de PIF_pif

Saraid="red"> [bebic] de Happyjoy

PROGRAMARI NASTERI:id="blue">

[majoreta]ceniaid="red"> - 26.03.2010 [majoreta]

[majoreta]annya9id="red"> - 19.04.2010 [majoreta]

Parcursul Odiseei noastre:id="red">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Hai scrieti si la capitolul asta ca nu musca[flo]

Miria - eu ii desfac destul de greu. Nu stiu daca o sa ii poate desface dar mai stii....

Nu am pretentia sa-i tina o viata.

Roxana - am gasit si cu pietricele colorate cum are Mara a Rebianei dar nu stiu ce culoare i se va potrivi. Eram tentata sa iau unii cu pietricele rosii dar daca a sa fie alba ca mine cand eram mica nu o sa se potriveasca.

In rest bebeluna a mai crescut. Are 2987 g. Doctora zice ca mai putin de 2700 nu are sigur.

Capul a coborat si mai mult , doar un pic il mai poate misca. Colul e deschis un cm. Cam atat.

M-au apucat contractiile dupa control dar vad ca acum ma lasa. Nu vreau sa nasc in noaptea asta ca sunt rupta de oboseala[:D]

Denisa, [gravi] 38 + cu bebe roz [fetita] Maya Rebecca

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

Poze & Filmulete Bebeluna

ALINA 2 o frumusete este Asteropi! [olala]

BUMBITZA frumoasa burtica ta de mor de drag! Eu duminica fac 3 saptamani de cand m-am despartit de-a mea si parca n-a fost nicicand!

VLADI ma bucur ca alaptezi in ciuda durerilor! Pupam pe Floricel si pe Vladimir! [pup]

CORI bine ca ai scapat de hemoroizi!! A avut si Mara o noapte in care a fost tare maraita dupa ce ziua dormise f bine.. ma rog la Dumnezeu sa nu se mai repete ca tare aiurea e! Ma gandesc sa-i faci baita dupa ora 20, sa-i aplici un masaj fain, papica si poate nu ti se va mai trezi fara sa adoarma rapid. Azi, spre exemplu, abia a dormit.. nu stiam ce sa-i mai fac sa nu o tin numai in brate asa ca sper sa doarma bine in noaptea asta.

DENISA sa poarte bebeluna sanatoasa cercelusii! La fel ii vroiam si eu pe-ai Marei dar sotul i-a ales pe cei pe care i-am cumparat.

DIANA voi cum sunteti?

Mami de doua minuni:id="Script MT Bold"> Lucaid="size3">id="blue">id="Script MT Bold"> si id="Script MT Bold"> Maraid="purple">id="Script MT Bold">id="size3">

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

IRINABOBE dulce e Rares! [olala]

Mami de doua minuni:id="Script MT Bold"> Lucaid="size3">id="blue">id="Script MT Bold"> si id="Script MT Bold"> Maraid="purple">id="Script MT Bold">id="size3">

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

Honeybaby- felicitari ptr bebelina, la aproape 3 kg e numai bine! mie medicul mi-a zis doar ca am colul moale...de azi dimineata am contractii tot mai dese dar nedureroase asa ca nu cred ca e cazul sa incep sa cronometrez....

Cercelushii cred ca ii poti cumpara si mai tarziu nu? sau vrei sa-i pui din maternitate? oricum mult succes sa gasesti perchea potrivita![pup]

Rebiana - faptul ca burta a ramas doar o amintire e o chestie pozitiva! inseamna ca ti-ai revenit f bine[pk]

Vladimirescu - ma bucur sa stiu ca e totul bine si ca faci fata cu brio! [pup] Te-ai gandit ca tortulez ii faci puiului duminica? ca doar acum va fi sarbatorit de Florii nu?![olala]

In curand va trebui sa primim vesti si de la Cenia nu? cred ca trebuie sa scoatem motzatele ptr ea!

Ah..o intrebare...la ultimul control de pe 24.03 ginecologul meu mi-a zis ca acum doar asteptam sa vedem cand se decide bebe sa vina si nu ne mai vedem decat la spital la momentul respectiv. si mi-a zis ca o data la doua zile sa-mi verific tensiunea si sa fiu atenta la miscarile fetale. si voua v-a zis doctorul de asa ceva? ma intreb daca chiar e musai la 2 zile sa ma duc sa-mi verific tensiunea[:-@]

Noapte buna fetelor![pup]

[gravi] 38+ [baietel] Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mamici, multumesc tare mult pentru sfaturi si ajutor!

Nu am renuntat, ba chiar m-am enervat si am spus ca nu vreau sa mai vad urma de pompa sau lapte praf - daca nu aveam ce faceam?

Si de atunci printesa papa excusiv tzitzi, nici sanii nu mai sunt tensionati (ca sa nu mai zic de nervi mei care s-au "relaxat" instantaneu) iar orarul meselor incepe sa prinda "contur" - avem pauze cam de 2 ore in medie, intre mese.

Am incercat si mulsul manual si nici asta nu-mi iese : ( curge cumva "pe jos" si se prelinge pe pahar nu iese in jet ... si curge putin - pana fac 40 ml sau mai mult cred ca stau o zi... Asa ca daca plec, printesa va primi si lapte praf in caz de urgenta. E grav?

PS: Stiti cumva la cat timp de la scoaterea firelor de cezariana e ok epilarea inghinala cu lama? Nu ma mai suport mult "maimutzica" : )

Multumesc mult!!!!

[gravi] 38+ [fetita]

Neata .Ce faceti fetelor?Eu sunt intr-o stare de imi vine sa ma dau cu capul de pereti[bang].Nu mai am lapte...ceva s-a intamplat.Copilul meu ieri a plans toata ziua si nu stiam de ce...O puneam la san sugea cate juma de ora o puneam in pat dupa 5 minute da-i plans...asta toata ziua...spre seara am zis sa ma storc putin sa vad daca curge lapte...nik nici macar un strop din nici un san.Am cedat spre seara si i-am dat un biberon de lapte praf.Toata noaptea am pus-o la san cam din 2 in 2 ore.Nu m-am uitat peste noapte daca curge lapte sau nu ca nu am vrut sa cad in depresie... acum dimineata am pus-o iar la san si dupa cateva minute de supt m-am stors isr ca mi se parea ca suge degeaba...nik...nici o picatura.Trec la celalalt san sa vad...nik nici la celalalt...CE SA FAC???

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS

nibi_niki

nibi niki singura reteta pt laptic e lichide cat mai multe, bebe pus cat mai des la san si nu stiu daca acolo exista ceva stimulente pentru lactatie...din pacate nici eu nu prea mai am lapte desi tot incerc...

rebiana multumesc mult! [pup]

vladi durerile de sani nu cred ca trec dar pt rani mie de mare folos mi-a fost garmastanul.

o zi buna fetelor si asteptam si ultimii iepurasi [:D]

[gravi] 35[baietel] Rares

Niki, nu ca as fi experta - ca si eu am probleme la capitolul alaptat - dar cred ca poti sa ii dai sa suga macar 10 min la fiecare san (pt stimulare) si apoi lapte praf. Bea ceaiuri sau ia pastile pr stimularea lactatiei, nu te stresa, mananca bine si bea multe lichide.

Eu cred ca nu stiu sa ma mulg dar daca apas pe mamelon iese laptic... Incearca si asa...

Rabdare si optimism!!!

[gravi] 38+ [fetita]

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy
Niki, nu ca as fi experta - ca si eu am probleme la capitolul alaptat - dar cred ca poti sa ii dai sa suga macar 10 min la fiecare san (pt stimulare) si apoi lapte praf. Bea ceaiuri sau ia pastile pr stimularea lactatiei, nu te stresa, mananca bine si bea multe lichide.Eu cred ca nu stiu sa ma mulg dar daca apas pe mamelon iese laptic... Incearca si asa...Rabdare si optimism!!![gravi] 38+ [fetita]
align="right" id="quote2">Am apasat si nu curge nici macar un strop.Pana acum apasam foarte putin si tasnea laptele...acum nik.Si sanii imi sunt foarte moi.[bang]MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOShttp://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...