Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

vrei sa stii ce face sotul, bona, copilul...

Recommended Posts

vrei sa stii ce face sotul, bona, copilul, sau cineva te santajeaza???nu fii indiferent/a...am gasit solutia camera de filmat incorporata in breloc pt chei, este foarte mica are doar 24 de grame, nimeni nu va banui ce porti tu in mana, poate fi folosita de asemenea si ca si camera pt chat, messenger, puteti sa o folositi chiar si pe post de stick(depinde de cantitatea de memorie a cardului p ecare il folositi)...pret 50 de ron daca sunteti interesati/interesate, va astept pe mess:echipamentspionaj
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• Administrators
desi e reclama si noi nu lasam asemenea mesaje (ooo si cate sunt) ... am pufnit in ras la citirea mesajului si m-am decis sa il las pe tanarul comerciant la mana fetelor DC ... Intrebarea: ce faci cu stickul ca sa iti spionezi sotul in conditiile in care el te santajeaza? [neand] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: [url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] | [url="http://www.facebook.com/#!/desprecopiicom"]DC pe Facebook [/url]

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Ca sa ma incadrez la subforum: - Mami, e-adevarat ca ingerasii au aripi si pot sa zboare ? - Da, puisor, e-adevarat. - Mami, tati i-a spus azi bonei "ingerasul meu"... Ea cand va zbura ? - Maine dimineata, puisor, la prima ora ! O fi avut breloc ?
Eu stiam versiunea cu "ingerii au picioare ?" [:I] Pentru junele care vine sa ne vinda chestii. Cita memoria are ? functioneaza cu Bluetooth ? Filmeaza si noaptea ? Poti sa ne pui un film cu calitatea aparatului ? Mik.

Citat:
vrei sa stii ce face sotul, bona, copilul, sau cineva te santajeaza???nu fii indiferent/a...am gasit solutia camera de filmat incorporata in breloc pt chei, este foarte mica are doar 24 de grame, nimeni nu va banui ce porti tu in mana, poate fi folosita de asemenea si ca si camera pt chat, messenger, puteti sa o folositi chiar si pe post de stick(depinde de cantitatea de memorie a cardului p ecare il folositi)...pret 50 de ron daca sunteti interesati/interesate, va astept pe mess:echipamentspionaj
Eu cred ca tinarul tocmai a teminat de vazut filmul Meet the Fockers, de aici si-a tras inspiratia [:D].

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Ca sa ma incadrez la subforum: - Mami, e-adevarat ca ingerasii au aripi si pot sa zboare ? - Da, puisor, e-adevarat. - Mami, tati i-a spus azi bonei "ingerasul meu"... Ea cand va zbura ? - Maine dimineata, puisor, la prima ora ! O fi avut breloc ?
Morala: daca ai copil nu ai nevoie de "breloc" Nina,[gravired] 34s+, [fetita] AMR minim 27 zile

Copilul ii surprinde pe parinti in camera, mama goala pe tata, tot gol. - Mami, ce faci, de ce sari pe tata? Femeia, fastacita toata, raspunde: - Uite, sar pe el, ca sa-l desumflu. - Te ostenesti degeaba, ca maine il umfla bona la loc! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! ___________________________________________________

Citat:
citat din mesajul lui mamimea1
vrei sa stii ce face sotul, bona, copilul, sau cineva te santajeaza??? am gasit solutia ...pret 50 de ron
Si daca nu vreau sa mai stiu vreo saptamana ce fac sotul, bona si copilul, imi cumperi tu un bilet la Sovata? De ce iti imaginezi ca ar vrea cineva permanent sa stie ce fac altii? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Citat:
citat - Mami, tati i-a spus azi bonei "ingerasul meu"... Ea cand va zbura ? - Maine dimineata, puisor, la prima ora ![/i] O fi avut breloc ?
Apropo de aripi... El pe balcon, vrea sa se arunce de la etaj, dupa ce a descoperit ca nevasta i-a pus coarne. Copilul vine repede repede la mama in casa si-i spune: - Mama, tata e pe balcon si vrea sa se arunce! - Du-te la el si spune-i ca i-am pus coarne, nu aripi! Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! ___________________________________________________

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...