Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Dragi mamici si tatici, am o mare nedumerire. Fata mea care are aproape patru ani, are de cateva zile niste basicute pe piele. Primele i-au aparut acum doua zile pe omoplat, vreo 5 insirate spre subtioara. Altele nu mai avea, ca am controlat-o peste tot. Nu o mancau, nici nu le simtea, asa ca le-am lasat si eu in pace. Ieri au i-au mai aparut cateva pe antebrate (trei pe o manuta, doua pe cealalta), plus cateva pe piept (pe stern) - aceleasi simptome, adica nici unul, asa ca iarasi am lasat-o. Azi vad ca are cateva si pe picioare, mai spre laba piciorului.

Basicutele nu sunt rosii in jurul lor, doar cam cat impungi cu creionul, si au "apa" in ele. Primele aparute, cele de pe spate, deja s-au uscat. Dar nu inteleg ce poate sa fie. Doctorita noastra are telefonul inchis, asa ca nu am cu cine sa ma consult. Nici nu stiu daca e cazul sa merg la medic, pe ea ne parand sa o deranjeze in vreun fel. Ma deranjeaza pe mine, ca le stiu ca exista.

V-ati confruntat cu asa ceva? Ce ar putea fi?

Multumesc!

Tisina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetelor, am uitat sa mentionez ca balerina mea a avut varicela inainte de Craciun. E adevarat ca acum la ea in grupa la gradi sunt vreo 5 copilasi cu varicela, dar nu ar trebui sa fie imuna deja?

Plus ca la varicela, pe ea o mancau bubitele (o dadeam cu mixtura mentolata). Acum nimic. De-aia sunt asa nelamurita!

Tisina

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...