Tisina Publicat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2010 Dragi mamici si tatici, am o mare nedumerire. Fata mea care are aproape patru ani, are de cateva zile niste basicute pe piele. Primele i-au aparut acum doua zile pe omoplat, vreo 5 insirate spre subtioara. Altele nu mai avea, ca am controlat-o peste tot. Nu o mancau, nici nu le simtea, asa ca le-am lasat si eu in pace. Ieri au i-au mai aparut cateva pe antebrate (trei pe o manuta, doua pe cealalta), plus cateva pe piept (pe stern) - aceleasi simptome, adica nici unul, asa ca iarasi am lasat-o. Azi vad ca are cateva si pe picioare, mai spre laba piciorului. Basicutele nu sunt rosii in jurul lor, doar cam cat impungi cu creionul, si au "apa" in ele. Primele aparute, cele de pe spate, deja s-au uscat. Dar nu inteleg ce poate sa fie. Doctorita noastra are telefonul inchis, asa ca nu am cu cine sa ma consult. Nici nu stiu daca e cazul sa merg la medic, pe ea ne parand sa o deranjeze in vreun fel. Ma deranjeaza pe mine, ca le stiu ca exista. V-ati confruntat cu asa ceva? Ce ar putea fi? Multumesc! Tisina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Publicat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2010 eu zic ca e varicela.Nici Andrei al meu nu a avut alte simtome, cand a facut varicela. Sanatate! C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eusunteuasa Postat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2010 varicela... Nu iesi cu ea absolut deloc afara pt ca pot aparea complicatii. Daca te nelinisteste ceva,suna dr.,dar nu iesi cu fetita afara. Sanatate!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Publicat Martie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2010 Fetelor, am uitat sa mentionez ca balerina mea a avut varicela inainte de Craciun. E adevarat ca acum la ea in grupa la gradi sunt vreo 5 copilasi cu varicela, dar nu ar trebui sa fie imuna deja? Plus ca la varicela, pe ea o mancau bubitele (o dadeam cu mixtura mentolata). Acum nimic. De-aia sunt asa nelamurita! Tisina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 Tisina-cum sunteti? C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.