Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amniocenteza la Filantropia

Recommended Posts

Sunt programata la 18 s dupa ecografie (17 dupa UM) pentru amniocenteza la spitalul Filantropia la Dr Veduta Alina.

Am tot cautat pareri despre efectuarea procedurii de catre dna dr insa nu am gasit nimic.

E cineva care a facut amnio la dansa? au fost evenimente neplacute?

Sau macar cineva care a facut amnio la Filantropia, pareri...

Multumesc mult

Danaid="size3">id="red"> mamica gingasei Daria id="size3"> id="red"> (20.07 2007) si [gravired]13 + id="size3">cu un mare dolofan

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna,

Eu am facut CVS (biopsie de vilozitati) la sfarsitul anului trecut, la Filantropia la Dr. Veduta, in conditii de mare profesionalism ... si nici macar nu a prea durut. CVS este mai putin simplu decat amnio.

Din pacate, la mine s-a confirmat sindrom Down ... asa ca nu prea am de ce sa intru pe forumuri despre copii acum ... altfel poate as fi raspuns mai devreme...

Voiam sa spun ca analiza in sine a fost fara nici o problema. Exista posibilitatea sa ai rezultatul in 48h si eu, deoarece aveam risc foarte mare, am optat pentru ea; asa ca am avut confirmarea problemei la mai putin de 14 sapt.

Mie nu-mi face placere sa discut prea mult despre aceasta experienta, daca ai nevoie poate continuam personal/direct. Oricum, daca intri pe net gasesti imediat informatii despre CV-ul Dr. Veduta; eu m-am uitat dupa, pentru ca am fost chiar impresionata (si [:)]sunt oarecum in bransa).

Nu fi nelinistita, nu e mare lucru... Eu m-am dus cu hotarare si incredere, atat pe baza recomandarilor cat si pe baza faptului ca alternativa era sa ma duc la Viena sau Atena, pentru CVS. Succes si ... rezultate bune! Doamne ajuta!

Buna seara, Hristos a inviat!

Eu am o prietena care a facut amniocenteza la Filantropia, nu la Dr. Veduta, la altcineva (Dr. Turculescu?). Amniocenteza in sine a fost in regula, dar prietena mea spune ca a facut-o degeaba, rezultatul a fost normal...

Pe mine ma intereseaza subiectul, am aproape 38 de ani si sunt ... mamica incepatoare. Eu sunt programata la Dr Veduta pentru eco trimestru I / bitest? la 12 saptamani (am inteles ca am avut noroc sa gasesc loc). Am auzit ca Dr. Veduta este foarte draguta si calma, dar stie cineva daca face si nasteri? Eu ma gandeam sa nasc la Filantropia, de la prietenele care au nascut acolo am auzit de Dr. Veduta si de Dr. Catalin Haiduc ... parca as prefera o dna doctor...

Ce parere aveti, sa deschid un subiect nou pentru cine m-ar putea ajuta?

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...