Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Fetele din America: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Primiti cu uratul? [:D]

[s] Anuta licurici de Ramona si petrecere frumoasa!!

[s] Lucas scaparici de Alina ! Milioane de hugs!

[s] micutei dansatoare Andra! sa va traiasca Miha micuta minune!

Cenia nastere usoara si bebe sanatos!

La multi ani de Florii!

Gata .... [nebu]

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Ramona, a fost bine. Luni am vazut o inimioara...apoi mi-au luat sange marti pt analize de rutina. M-am dus miercuri la doctor sa iau rezultatele. Apoi joi si-a adus aminte ca nu mi-a facut analiza sa vada daca sunt RH negativa, niste teste de coagulare a sangelui...asa ca m-am dus si joi sa dau sange...cred ca de asta sunt asa obo. Am fost in fiecare zi la medic saptamana trecuta...doctorita mea e cam cu capul in nori. Il face pe sot nervos, acum citeste serios despre sarcina.[:D] Eu nu citesc, ca apoi devin paranoica. Ma las pe mana lui/lor.

Daca este vreo Irina pe aici, care mi-a trimis mesaj pt friends pe FB, sa imi trimita si mesaj, sa stiu cine este [:D] Altfel nu mai accept. Am vazut ca are burtica de baby, asa ca eu cam banuiesc cine ar fi, da'i mai sigur sa confirme. [flo]

Oana [gravi] [fetita]34+sapt si [majoreta] Eva (29 iunie 2005)

I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Saluteishan, fetele! Cred ca am ramas datoare cu un raspuns de acum zece capitole, despre testamente.

Noi l-am facut in doua etape, prima oara cand nu eram cetateni, apoi l-am refacut, cand ne-am luat si diplomele de buna purtare.

In primul, cand eram doar green cardisti, am facut un qualified domestic trust, pe care il administra un trustee, o persoana (US citizen musai) aleasa de noi. Aceasta persoana trebuia sa se ocupe de cheltuielile spousului supravietuitor si ale copiilor.

Al doilea will, refacut cand am devenit cetateni, l-a inlocuit pe primul; se numeste marital deduction trust si inseamna, in mare, ca unul din soti lasa celuilalt toate bunurile, fara ca acestea sa mai fie taxate.

Cand copiii sunt lasati bunicilor sau altor persoane care nu locuiesc in US, este bine sa se aleaga un executant care sa se ocupe de punerea in aplicare a testamentului; altfel, cu toata birocratia si cu bariera de limba, procesul de incredintare a minorilor poate fi unul de luuunga durata, timp in care copiii sunt in grija statului.

No, cam asta, sa trecem la chestii mai vesele. [aerob]

Edit ca sa lamultianesc toata suflarea care se sarbatoreste zilele astea, sanatate la bolnaviori, strangeri tovarasesti de mana la tot poporul si distractie care pe la serviciu, care pe la munte/mare.

Multumim pentru urari, numai nelinisti pe la casa noastra in asteptarea zilei celei mari.[:D]

Hilde, nu stiu cum e doctorita, dar stiu eu ca sotul tau e grijuliu si n-o s-o lase sa fie neglijenta. Apoi daca nu-ti place inca-i devreme si nu-i nici un bai dac-o schimbi.

Cu singele te inteleg, imi amintesc ca mi-au luat vreo doi litri[:D], abia ma mai tineam pe picioare dupa aia.

Edit ca desi pina acum nu m-am gindit prea mult la treaba cu testamentul (din pacate!), acum ca am citit ce zise Lexi sint si mai nelamurita.[:D] Marital deduction trust suna bine, dar ce se intimpla daca Doamne fereste se duc amindoi deodata? Nu-i prevazuta si o astfel de situatie?

Lume multa, oameni putini

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...