Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

branza cu smantana - congelare?


Recommended Posts

Mi-a ramas nefolosita frisca din smantana nefermentata, 500 ml, pe care o pregatisem pt. un tort (m-am razgandit si am ornat tortul cu pasta de zahar, nu cu frisca). Am mixat cam 0.5 kg de branza de vaci cu aceasta frisca si a iesit o crema frumoasa.

 

Acum intervine problema: credeti trebuie sa folosesc aceasta crema imediat sau a-si putea sa o pun la congelator si sa fac o pasca cu ea sambata? Eu am mai congelat branza de vaci sau cas, pe care apoi o foloseam pentru spaghete cu branza, dar nu stiu cum se comporta branza+frisca si mai ales daca dupa decongelare si remixare mai ramane asa cremoasa.

Sfaturi, va rog! [flo]

 

Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004)

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Pt ca nu-mi place isteria cumparaturilor de sarbatori in general eu congelez crema de branza cu smantana ,si o las la decongelat fara fortare cu o zi inainte sa fac pasca.

 

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

 

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!id="red">id="size2">

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...