vali02 Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Mi-a ramas nefolosita frisca din smantana nefermentata, 500 ml, pe care o pregatisem pt. un tort (m-am razgandit si am ornat tortul cu pasta de zahar, nu cu frisca). Am mixat cam 0.5 kg de branza de vaci cu aceasta frisca si a iesit o crema frumoasa. Acum intervine problema: credeti trebuie sa folosesc aceasta crema imediat sau a-si putea sa o pun la congelator si sa fac o pasca cu ea sambata? Eu am mai congelat branza de vaci sau cas, pe care apoi o foloseam pentru spaghete cu branza, dar nu stiu cum se comporta branza+frisca si mai ales daca dupa decongelare si remixare mai ramane asa cremoasa. Sfaturi, va rog! [flo] Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Pt ca nu-mi place isteria cumparaturilor de sarbatori in general eu congelez crema de branza cu smantana ,si o las la decongelat fara fortare cu o zi inainte sa fac pasca. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!id="red">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali02 Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Multumesc Andra, am pus si eu crema in congelator si o voi scoate vineri, sa se dezghete incet. Vali, [copil] Alexandra (30.03.2003) si [copil] Ioana (28.09.2004) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.