calatoare Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Buna tuturor, ma puteti ajuta prin a-mi recomanda un logoped bun care sa stie sa-i faca o evaluare si sa stimuleze verbalizarea unui baietel autist in varsta de 3 ani si jumatate? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asteryaro Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Buna. Regret ca treceti prin asa ceva. Si noi la fel. Mai intai ar trebui sa precizezi orasul vostru de resedinta. Daca e vorba de Bucuresti, te pot ajuta cu info despre evaluare, Portage etc. Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006) id="size1"> (1),(2),(3),(4),(5)id="size1">,(6)id="size1"> MY HERO id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calatoare Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Multumesc de intentie, dar pe mine ma intereseaza strict un logoped bun. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 Din pacate si eu am dat anunt de un logoped si nu am gasit. Sunt putini si nu toti prea buni![bang] dar cu pretentii. Eu am incercat la scolile ajutatoare sau la fundatii la mine in sector. Paula & Paulid="blue"> (03.01.2006) & Alexandraid="red"> (13.12.2003) Copiii nostriid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betiana Publicat Aprilie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 2, 2010 Trimiteti-mi mesaj privat si va pot da numele unui bun profesionist care lucreaza cu autistii de multi ani betiana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanaSorina Postat Aprilie 6, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2010 buna ziua, eu am lucrat in Bucuresti ca terapeut aba timp de 2 ani si am avut placerea si onoarea de o intalni si colabora cu doamna Dr Stanciu Nicoleta, care dupa parerea mea este unul dintre cei mai buni logopezi din tara si pe care v-o recomand si dumneavoastra cu toata increderea. O puteti conatacta la urmatoarea adresa: www.logoped.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floric_ea Publicat Aprilie 20, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2010 daca imi dati un pm va pot da si eu cateva nume si nr de telefon ale unor logopezi care stiu sa lucreze cu copii cu autism. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Publicat Aprilie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 22, 2010 betiana, unde vrei sa-ti trimit pe privat ca nu ti-ai acesat casuta privata. Paula & Paulid="blue"> (03.01.2006) & Alexandraid="red"> (13.12.2003) Copiii nostriid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.