Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)

Recommended Posts

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[s] THEAid="red">

[s] ANDAid="red">

[s] ALICIAid="red">

[s] BIANCA NICOLE id="red">!!!

si [s] MIHAid="red"> cu sanatate, fericire si impliniri!

Multumim si noi pt. urari, o sa pun si poze cat de curand de la petrecerea de ieri [:)]

Alina, mami de Marc id="blue"> (28.03.2006) si Robertaid="red"> (21.12.2009)

Printre un junghi in plaman si o tuse seaca, achzitionate cu ocazia unei pleurite, vreau s aures si eu LA MULTI ANI GHIOCEILOR SCUMPI DE

MARCid="size3">id="blue">

THEAid="red">id="size3">

ALICIA MARIAid="red">id="size3">

MIHA si pt tine LA MULTI ANI FERICITI cu ale tale comori dragalase.

Bebe al meu e bine, cand ma inzdravenesc mai intru sa povestesc cate una alta.

pupici grasi pt fete dragi

Stefanna mami de [fetita] BIANCA-NICOLA si [baietel] LUCA ALEXANDRU

La multi, multi, multi ani puilor nascuti zilele acestea, sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si mai nobil pe lume!

Iuliaid="red">, Oanaid="red">, Cristiid="red">, Vladid="red">, Teodoraid="red">, Maiaid="red">, Aliciaid="red">, Marcid="red">, Andaid="red">, Maiaid="red">, Bianca Nicoleid="red">, Victor id="red">, Adina Nicoletaid="red">[flo] [pup] [flo] [pup] [flo] [pup]

La multi ani si puiutei mele dragi si...multumim de urari!

Eu si d-ra T. suntem racite cobza, nu stiu care a fost prima dar stiu ca avem forme diferite. Ea are guturai si un soi de tuse(evident, ca abia trecusera[bang])iar pe mine ma doare gatul si sunt semi-muta (cineva e totusi bucuros[:D]). Am pus asta pe seama faptului ca a fost curent la petrecere, de atata fataiala pe toate usile. A fost foarte frumos, emotionant pe alocuri (pt. parinti si bunici mai ales), iar sarbatorita a fost in forma si foarte, foarte patrunsa de cele intamplata. Cand intrau in scena anumite personaje avea cateva clipe de uimire maxima, adorabile. A fost preluata de Tinkerbell de la intrare, au venit apoi Peter Pan, un magician excelent, Sportacus si Stefania si totul a fost asezonat cu muzica si voie buna. Organizarea a fost excelenta (si nu mi-a apartinut in totalitate[:D])

Acum sunt in priza pentru urmatorul eveniment important si simt ca nu-mi ajunge timpul pentru cate am de facut!

Catrinelid="red">, cum va mai simtiti? Mi-e dor sa vad poze cu voi. Mai e valabil numarul de telefon pe care-l stiam eu? Am trimis un mesaj.

Carmenpittid="red">, cum te simti acum, te doare ceva?

Taniaid="red">, voi ce mai faceti? Poze, ceva?

Alinaalexid="red">, voi cum ati petrecut? Ce mai face Roberta, tot san papa? Marc nu face fitze " de bagat in seama" din cauza ei?

Fug la cumparaturi acum, am un pic de timp liber si mi-e teama ca maine si poimaine nu mai gasesc nimic.

Revin pe seara, sper! Am pus poze noi in contul comun.[pup]

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mihaid="red">,..cum mai esti cu gatu?La mine...cand sa ma laud ca sunt mai bine.....desi iau amoxicilina in continuare...uite ca ieri si acu...imi vine sa le macelaresc pe amigdalalele mele[mai].M-am trezit sa iau echinacea...o sa iau si propolis.....ci ce sa mai iau ca ma dispera...gatu asta al meu.

id="left">LA MULTI ANIid="red">MARIANA,spor in tot ce faci!!!!Te asteptam sa mai vi pe la noi macar cu cateva impresii....pe fuga ,....sa ne spui ce faceti.Te pupam[pup][flo]
id="left">LA MULTI ANIid="red"> tuturor ghioceilor care implinesc 4 anisori zilele astea.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...