deya Publicat Martie 29, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 29, 2010 Ati vazut pe undeva de cumparat?Bunica avea mai demult si facea un chec in ea.Ei si acu isi doreste una dar nu stim de unde sa ii luam si mai e si timpul asa scurt. Sugestii?[flo] deya Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielle74 Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 am vazut in IKEA... lidiana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANITA75 Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 mi-ar placea si mie o asemenea tava[:)] bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Ralu_ Publicat Martie 31, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2010 Am vazut in kaufland (sebastian) acum cateva luni. Aveau si in forma de iepure. Si am mai vazut la quelle, dar acum cred ca e prea tarziu pt comanda...nu mai ajunge pana de Paste. *******************************************************id="pink"> [8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.